Originally Posted by regal1 Xtkjs endeksinin öncüsü gibi XUTEK +- önce bunda başlıyor. çok güzel bir osilatör üstadım. Ustadim suan arti 5 e vurmaliydi Tuhaf bir durum var Asels in cikmamasi da ilginc
Originally Posted by Webster Ustadim suan arti 5 e vurmaliydi Tuhaf bir durum var Asels in cikmamasi da ilginc Aselsan Caatsa yaptırımın baskısında üstat, sebep o tıpkı halkbank gibi ....
Originally Posted by trust06 Aselsan Caatsa yaptırımın baskısında üstat, sebep o tıpkı halkbank gibi .... Sanmiyorum bir anda arti iki ustune qtacak gibi Yts
Kucuk onur vardi eskiler bilir Ne oldu o cocuga kayboldu gitti
Originally Posted by Webster Kucuk onur vardi eskiler bilir Ne oldu o cocuga kayboldu gitti Burada da onurdan bol birşey yok. hangi devrin onuru. kaç devirli burası. biz hangi devrini yaşıyoruz buranın. buranın dinazörler devrinden kimler var
Originally Posted by regal1 Burada da onurdan bol birşey yok. hangi devrin onuru. kaç devirli burası. biz hangi devrini yaşıyoruz buranın. buranın dinazörler devrinden kimler var Yok ustadim Sarkici bir cocuk vardi Dizi mizi de cekti Kucuk ibo kucuk onur Hatirladinizmi
Originally Posted by Webster Yok ustadim Sarkici bir cocuk vardi Dizi mizi de cekti Kucuk ibo kucuk onur Hatirladinizmi anladım üstadım.
Odabasi kayip Bakkal batiyeah ondanmiki Ya yanarimda konyaya. Girmedigime yanarim Daha gidecek gibi Rta cilar bitti sanki asiyla birlikte
Forum Rules
Yer İmleri