Sayfa 218/996 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. merhabalar,

Bugüne kadar hep dışardan izliyordum bugüne kısmetmiş yazmak. Bir konuda yardıma ihtiyacım var...

6-7 ay önce bir yerde tarlamız vardı onun satışı oldu 50 bin lira para düştü adıma bende arkadaşların yönlendirmesi ile borsaya girdim para zaten havadan geldi giderse gitsin kafasıyla. Dün çok şükür hayal edemeyeceğim bir mebla aldım belki bana göre çok yüksek para ama ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası dolar mı alsam fon mu yapsam bilemedim. faize çok sıcak bakmıyorum

Bu seviyelerden dolar alınır mı yıl sonunu mu beklemek gerekir yönlendirebilirseniz sevinirim.

Bu Lütfü Elvanlan olmuyor, damat varken yeni ekonomi programları heyecan yaratıyordu, ahaliye konu çıkıyordu.

Tek istifası bile dolar gaymeyi 1 kaat düşürdü, istersek düşürürüz dedi ve dediğini yaptı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    merhabalar,

Bugüne kadar hep dışardan izliyordum bugüne kısmetmiş yazmak. Bir konuda yardıma ihtiyacım var...

6-7 ay önce bir yerde tarlamız vardı onun satışı oldu 50 bin lira para düştü adıma bende arkadaşların yönlendirmesi ile borsaya girdim para zaten havadan geldi giderse gitsin kafasıyla. Dün çok şükür hayal edemeyeceğim bir mebla aldım belki bana göre çok yüksek para ama ne yapacağımı da bilmiyorum açıkcası dolar mı alsam fon mu yapsam bilemedim. faize çok sıcak bakmıyorum

Bu seviyelerden dolar alınır mı yıl sonunu mu beklemek gerekir yönlendirebilirseniz sevinirim.
    Sevgili Komando,

Iyi olur Allahtan kotu olur kuldan..! derler.

Bunun yaninda bu sorunun cevabini vermek, kurallara aykiri.

Yapacagin en akillica hareket, bu sayfalari okuyup bilgilen once, sonra da kafana yatan neyse onu al.

Bir fikir verir belki diye, portfoyumde ne var ne yok, yazayim.

KCHOL, LIDFA, Dolar, TL.

Kolay gelsin.

İsrail medyası, bir İsrail denizaltısının Mısır'ın onayıyla Süveyş Kanalı'nı göstere göstere geçerek Basra Körfezi'ne yöneldiğini, amacın İran'a karşı güç gösterisi yapmak olduğunu duyurdu. ABD donanmasına ait nükleer kapasiteli güdümlü füze denizaltısı USS Georgia ile iki güdümlü füze kruvazörü de Hürmüz Boğazı'na girdi.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...ezine-yoneldi/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kola vurdurmasa kıça pamuğu vurduracak, döt korkusu hiç bir şeye benzemez.

Bir de artık eş, dost, komşu, hısım, akrabasından herkesin kaybı olmaya başladı, o da etkili oldu.
    Hımmm enteresan.

Döt korkusu deyimi buradan mı geliyor yani.
    Döte pamuk tıkanma korkusu . Yani ölüm korkusu .
    Hiç böyle düşünmemiştim.
    Bir anda aydınlandım.
    Teşekkürler Reha bey.

6. Fadime her gün Temelin mezarına gidip arkasını dönüyormuş .

Bir gün mezarlık müdürü Dursun sormuş hayırdır fadime der.

Temel bana senin arkan ölüyü diriltir demişti de bende onu bekliyorum da

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beklenti 15ü-200 ama yapma ihtimali çok zayıf
    Yaparlarsa bu atamanın bizim kontrolümüz dışında bir atama olduğuna kesin kanaat gétireceğim
    az da olsa bir şey yaparlar sanki. bana hiç yapmama ihtimali çok düşükmüş gibi geliyor. piyasanın da 100-150 yi fiyatladığını düşünüyorum.

Dün aşı hakkındaki fikirlerimizi, çeşitli darb-ı meseller vererek şeyetmiştik.

Bugün de yeni bir konu bulun da, gerekli gördüğümüz yerlerine barmağımızı taka... pardon basalım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 218/996 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •