Sayfa 38/142 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 297 - 304 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. RLC44,

İnfo gitmiş ismen kalmış. Neden ismen gitmedi yani kendi içinizde bir karşılaştırmanız olmuştur.

Paylaşırsanız seviniriz.
    Sn diproyal, info gitti ama gelecek geri azar azar fiyatı dert etmeden toplayacağım maaşıma göre, temettülerime göre. İnfo neden gitti dersek çok kısa sürede 4.5- 5.97ve 5.7-6.53 yaptırdı bana. Kar cepte güzeldir ve kendimce yeni keşfettiğim şokm Ye girdim. Artık info 6.5 den 10 olacağına dedim şokm de bekleyeyim. Diyebilirsiniz siz işmende daha fazla kazandınız info yerine işmen niye satmadınız?
    İşmenden ben part parti çıktım. Son partinin artık belkide maliyeti eksidir ama yatırım hesabında 3.86 gözüküyor, bozmak istemem ve işmen malum kurumsal en az %30 temettü dağıtır, iş portföyü var , kasa para dolu hacim azalır parası bitmez vs. Biter bi 2 büyük halka arz yapar , artık bi dev işmen. Banka gibi bişey. Satılmamalı bence. Ve şuda var. İnfo temettü vermez veya az verir ama işmen temettü info alır, oda var.

2.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Sn diproyal, info gitti ama gelecek geri azar azar fiyatı dert etmeden toplayacağım maaşıma göre, temettülerime göre. İnfo neden gitti dersek çok kısa sürede 4.5- 5.97ve 5.7-6.53 yaptırdı bana. Kar cepte güzeldir ve kendimce yeni keşfettiğim şokm Ye girdim. Artık info 6.5 den 10 olacağına dedim şokm de bekleyeyim. Diyebilirsiniz siz işmende daha fazla kazandınız info yerine işmen niye satmadınız?
    İşmenden ben part parti çıktım. Son partinin artık belkide maliyeti eksidir ama yatırım hesabında 3.86 gözüküyor, bozmak istemem ve işmen malum kurumsal en az %30 temettü dağıtır, iş portföyü var , kasa para dolu hacim azalır parası bitmez vs. Biter bi 2 büyük halka arz yapar , artık bi dev işmen. Banka gibi bişey. Satılmamalı bence. Ve şuda var. İnfo temettü vermez veya az verir ama işmen temettü info alır, oda var.
    Mükemmel şeffaf bir şekilde strateji paylaşımınız için teşekkür ederim.
    Benim için çok bilgilendirici...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Temettü zamanı şenlenir buralar!

Alıntı Originally Posted by Odikaya Yazıyı Oku
    Temettü zamanı şenlenir buralar!
    Zaten şen bir kağıttayız. Bana göre tek kelime le harika bir kağıt. Ama çok sıkıcı tabiki. Sıkıcı olan iyidir.

5. Halka açıklığı çok düşük olan bu kağıdın tahtası 1-2 gündür ciddi manada dolmaya başladı.. Her kademede 40-50 bin lotlar var.. 10-15 güne flamayı kırıyoruz bayrağı dikeceğiz inşallah ..

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Halka açıklığı çok düşük olan bu kağıdın tahtası 1-2 gündür ciddi manada dolmaya başladı.. Her kademede 40-50 bin lotlar var.. 10-15 güne flamayı kırıyoruz bayrağı dikeceğiz inşallah ..
    Şarjörü doldurduk tarila. Harika bir şirket bana göre. Favorim olacak nerdeyse.

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Şarjörü doldurduk tarila. Harika bir şirket bana göre. Favorim olacak nerdeyse.
    Bende doldurdum baya abi, biraz daha buralarda kalırsa ve diğer hisse istediğim noktaya gelirse hepsi buraya kayar.. Mart son haftası da temettüsünü yeriz )

8. Tam bir bluechip firma.
    Uzun yillar oldu.Memnunuz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/142 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •