Sayfa 123/818 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 6543 madde; 977 - 984 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    burada bizim ne yaptığımızın bir önemi yok yönetim için.

Tahtaya kimin girip kimin girmediğinin bir önemi yok yönetim için.

Birileri ile anlaşayım tahtayı 100 tl ye getirsinler bende kazanayım demelerinin bir önemi yok yönetim için.

Minimum bilanço gereklilikleri ile devam ediyorlar.

Istedikleri an güzel bir haberle zaten piyasaya tavan attıra attıra tahtayı yukarı çektirirler.

Sahipli tahta olacakta bende milyon tl lik mallarımı 5 yıldır mal gibi aynı fiyatlardan mal gibi tutacam.

Siz spekleri salakmı sandınız?

5 yıl mal taşıyacak çoğuda kredili olacak ama kar yapma amacı gütmeyecek.

3-4 ayda bir gelir 2-3 günde toplar 3-4 günde dağıtır gider.

Karlıysa süreyi azaltır tekrar sayısını arttırır.
    çok karlı değilse daha az uğramaya başlar.

Hisse.net kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    size bir soru madem %20-%30 kazanıp kazanıp kaçıyorlar.peki sizce pıyasada dolaşan normal hissedarların(yani kuçuk hissedarlar) hısseleri kaç lot vardır 100 bilemedin 200 bin lot .geri kalan lotlar muhakkak topluca bırılerının.yani dıyelımkı 600 bin lot (sahibleri) sızce 2-3 ayda bır gelıp vurgun yapıp bu paranın faizini cıkarabılırlermı.en buyuk ıslem hacımlerı de malum .yanıı bence bunun bu kucuk ıslem hacımlerı ıle faizini bile cıkartamazlar.
    Ha diyeceksiniz ki maksatları nedir, bence öncelikle paraya ıhtıyaçları olmadıkları ıçın defter değerıde yüksek olduğu için hisseyi daha da yukarı getırmenın bır anlamı olmuyor.yönetimdeki söz sahibide hep aynı kişiler kalıyor.ne de olsa bır gun paraya ıhtıyacı olduğunda yada sırketı satmayı dussunduklerınde 2 ay onceden hazırlığı yapar 45-50 lı sevıyeklere ceker herkez o fıyatlardan almaya kesınlıkle razı olur zamanı geldığınde.
    Yada malum ansızın beklenmedık bır guzel haberle 5 senede dollar bazında %300 zarar yazan speek 3 ayda tamamını amortı eder ustune de para kazanır.
    Senaryo uretmek kolay bızler ıçın yinede son karar sayın speek efendının ve yönetimin.
    Saygılar sevgıler

2. Oyuncu hele birde marsal gibi kağıtlarda 5 yıl mal taşımaz.
    ( Yasaklanmış ise mecburen)

Ha ismail tarman gibi oyuncu ise amenna. Adam borsa yoluyla şirketi satın almaya çalışan bir spek.

Ne kadar mal vardır küçük yatırımcıda bunu bilmek zor. Ama borsa ile ilgili hangi forumu açsan onlarca ağlayıp sızlayan yatırımcı var. Yani azımsanmayacak kadar çok kişide mal olabilir.

Diğer hakim ortaklara gelince bunların zaten maliyeti nerden baksan nominal hisse bedeli (1 TL) vardır yada yoktur.

Zaten isteselerde bu hacimde nasıl mal çıkacaklar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

3.  Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Ben son derece yakınım geçen ayda hiç hoşunuza gitmeyecek bir haber aldım ama forumun malum kuralları yüzünden yazamıyorum...

Ne genel kuruldan nede önümüzdeki bilançodan birşey beklemeyin Ytd sevgili adminler
     Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahaha herkese selam sürünmeye devam...
    Biri bi grafik çizsede neşemizi bulsak
    Bişey biliyosun sanki de kuralların arkasına saklanıyorsun. Bu başlığı izleyen herkes bilançolardan bi .ok olmayacağını zaten biliyor. Yıllardır ufak bir hareketlenmede aynı şeyi tekrar tekrar yazıyorsun. ART NİYETLİ OLDUĞUN ÇOK ÖNCEDEN BERİ DEŞİFRE OLDU P.İÇO.
    ...
    Hadi bakalım görüşürüz...ha bu arada inşallah batarsın Marshall yanında burdan bi kaç kişiyide götürürsün umarım

Son olarak bildiğin şeyi yaz bakalım silinene kadar okuyalım neymiş kurallara uygunmuymuş biz karar verelim??
    Bildiğin bi .ik yok meydanı boş buldun işkembeden sallıyorsun.

4. inşallah batarsın Marshall yanında burdan bi kaç kişiyide götürürsün umarım
    inşallah batarsın Marshall yanında burdan bi kaç kişiyide götürürsün umarım

Diyen bi yorumcu küçük yatırımcının yanında olamaz. Bildiğini söylediği şey bizim yararımıza olur mu? siz karar verin arkadaşlar!

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Acaba diyorum da Marshall fabrikada mı çalışıyorsunuz?
    Daha fazlası
    Kene gibi tahtanın kanını emen ve kendini şirketin içinden de daha ötede göstermeye çalışmasından bişeyler anlıyor olmanız gerekiyor.

5. Kağıtta manipülasyon mu var dedim ama nereden tutsan elinde kalıyor, içi boş gibi. Spek sattığını kar sayıyor.Bu haliyle yatırımcıya nasıl kar yazdıracak aklım almıyor, yıllardır yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by El Fukara-i Zıkkım Yazıyı Oku
    Kağıtta manipülasyon mu var dedim ama nereden tutsan elinde kalıyor, içi boş gibi. Spek sattığını kar sayıyor.Bu haliyle yatırımcıya nasıl kar yazdıracak aklım almıyor, yıllardır yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı.

Kağıtta hiçbirşey yok. Manipülasyon olan tahta fıkır fıkırdır. Hacimlidir.

7. Gömlekçiler 3000-4000 lotla günlük çıkarmaya çalışıyorlar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 35.9* görünce verdim, hemen 36 oldu, biraz bekleyip tekrar alınca 35.8* yani anlayacağınız oynuyor bildiğin, amacı yatırımcıya al sat yaptırım cukkalanmak, olan aradaki zarar ve komisyon masrafları yüzünden size oluyor. Alana patlatıyor, satanı ucundan heyecanlandırıyor ama bildiğiniz kağıt işte, gözü toprağa dönmüş.

Sayfa 123/818 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •