Sayfa 232/996 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Mümkünse aşıyı erken olmamaya çalışın. Faz3 aşamasını tamamlayan aşı yok. mRNA aşısı olduktan sonra ölme ihtimaliniz %2.7. Yan etkileri belirsiz. Zaman gösterecek. Erkekseniz kuşunuz bir daha kalkmayabilir, Kadınsanız bir daha doğuramayabilirsiniz.

Bu sebeple aşı olayında en davranan büyük hata yapmış olabilir.

Bırakın acil edenlerde aşıları denesinler, ölen ölsün sakat kalan kalsın. Sonra öğrendikleri ile 1-2 sene sonra aşının zararsız olan halini üretirler. Arkadan gelen gruba girerek aşının Faz4 aşamasını geçtikten sonra aşımızı rahatça oluruz.
    Bunların ki kalksa ne olur, alayı yürüyen kronik vaka zaten, o işi benim gibim dipçik gibim deliganlılara bıraksınlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunların ki kalksa ne olur, alayı yürüyen kronik vaka zaten, o işi benim gibim dipçik gibim deliganlılara bıraksınlar.
    reha bey ben küçükkene kızamık, su çiçeği bilumum geçirmişim beni öne alırlar mı, sabaha mı bırakırlar..?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reha bey ben küçükkene kızamık, su çiçeği bilumum geçirmişim beni öne alırlar mı, sabaha mı bırakırlar..?
    Ehi ehi..

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zaten mecburen birakiyurler..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Gerisi değil de aşı kuşun kanadını kırıyorsa kimseye aşı yapamazlar.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu cumlede bi sey eksik. ozne mi tumlec mi bilemedim, neyse..

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Gerisi değil de aşı kuşun kanadını kırıyorsa kimseye aşı yapamazlar.
    Ramazan Kurtoğlu diyordu tüm insanlığı kısır yapacaklar nüfüs 200-250 milyona inecek diye

Yaptırmadan önce sperm veya yumurtayı döndürün kesinlikle diyordu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Son dakika!

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Güney Afrika’da yeni bir corona virüsü mutasyonunun tespit edildiğini ve bunun İngiltere’de tespit edilen mutasyondan daha da endişe verici olduğunu açıkladı. Hancock, mutasyonlu virüsün daha hızlı bulaştığını ve daha fazla mutasyon geçirdiğini söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...dildi-6180259/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 232/996 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •