Sayfa 377/1003 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. İş bankasından bugün işleyişi öğrenme amaçlı bir miktar ppz aldım,alırken uyarı çıktı %10 kesinti uygularız kardan diye.Ee nasıl iş bu anlamadım ben birşey stopaj kalkmadı mı hani?

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ha tamam hocam eski olan ppz idi, onda kesinti yaptı yani, dogru mu ?
    Evet hocam eski olan ppz ydi. Ppznin dönüş saatinde sadece kendi bankamin ppfsini alabiliyorsun,ondan ppz=> tzl> ppz dönüşümü oldu

3. BIST takip listem kıpkırmızı (20hisse var ) ama endeks yeşil

4.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    İş bankasından bugün işleyişi öğrenme amaçlı bir miktar ppz aldım,alırken uyarı çıktı %10 kesinti uygularız kardan diye.Ee nasıl iş bu anlamadım ben birşey stopaj kalkmadı mı hani?
    dünden bugüne sistemi güncellememiş olabilirler. vergi alırlarsa kanuna aykırı davranırlar o yüzden sorın etmeyin.

5. dolar bazlı -0.17% ilk günün kur sopası

6. mükafat portföy para piyasası fonu çıkarmış bugün gördüm. ne zamandır var bilginiz var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    GBC ve altında tam yüzümüz gülecek derken bu kez de dolar terse gidiyor. Bir kaç gün bekleseydin bari.

Şaka bir yana dolar 7,70.-TL altına sarkarsa altın ve GBC fonumu azaltma kararı aldım. 7,70 seviyesi çok uzun bir süredir yükselen trendin alt desteği ve son 3 ayda bir omuz-baş-omuz oluştu. Bence yeni yılla birlikte, biraz da gelişen piyasalara akacak para ve bizim yumuşamış yeni politikamız, bir süre de gidere gider yapmazsak 2021 Dolar/TL açısından hafif aşağı yönlü yatay bir yıl olabilir.

Aşağıda tabloda göstermeye çalıştım, işe bakın ki omuz-baş-omuzun hedefi; 6,85. Orası da bildiğimiz gibi 130 Milyar doları savurduğumuz yerler.

Yılbaşından beri gelen yükselen trend bugün itibariyle kırıldı. 7,50'lerde güçlü bir destek olacaktır, yeni yıla birlikte 7,50-7,70 bir kaç deneme sonrası 7'lere kısa bir sürede gelinebilir gibi görünüyor.

8. Merhaba fon severler...

Birkaç amatör sorum olacak.

IPB adında bir fon aldım,

Fonda
    %37 hisse senedi
    %35 ters repo
    %18 türev araçları
    %5 fon katılma belgesi
    %4 TPP

Ters repo da amaç nedir?
    Türev araçları ile ne yapılıyor?!

Bilen varsa yardım lütfen..

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 377/1003 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •