Sayfa 298/1003 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. döviz bazlı fonlar için resmi usdtry kuru -0,47 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Biraz önce işbanktan sms geldi: İş Portföy Gümüş Serbest Fon çıkıyormuş.

Birkaç gündür burada gümüşle ilgili yazıyordum, şüphelenmedim değil
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. GBC ve altında tam yüzümüz gülecek derken bu kez de dolar terse gidiyor. Bir kaç gün bekleseydin bari.

Şaka bir yana dolar 7,70.-TL altına sarkarsa altın ve GBC fonumu azaltma kararı aldım. 7,70 seviyesi çok uzun bir süredir yükselen trendin alt desteği ve son 3 ayda bir omuz-baş-omuz oluştu. Bence yeni yılla birlikte, biraz da gelişen piyasalara akacak para ve bizim yumuşamış yeni politikamız, bir süre de gidere gider yapmazsak 2021 Dolar/TL açısından hafif aşağı yönlü yatay bir yıl olabilir.

Aşağıda tabloda göstermeye çalıştım, işe bakın ki omuz-baş-omuzun hedefi; 6,85. Orası da bildiğimiz gibi 130 Milyar doları savurduğumuz yerler.

4.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    GBC ve altında tam yüzümüz gülecek derken bu kez de dolar terse gidiyor. Bir kaç gün bekleseydin bari.

Şaka bir yana dolar 7,70.-TL altına sarkarsa altın ve GBC fonumu azaltma kararı aldım. 7,70 seviyesi çok uzun bir süredir yükselen trendin alt desteği ve son 3 ayda bir omuz-baş-omuz oluştu. Bence yeni yılla birlikte, biraz da gelişen piyasalara akacak para ve bizim yumuşamış yeni politikamız, bir süre de gidere gider yapmazsak 2021 Dolar/TL açısından hafif aşağı yönlü yatay bir yıl olabilir.

Aşağıda tabloda göstermeye çalıştım, işe bakın ki omuz-baş-omuzun hedefi; 6,85. Orası da bildiğimiz gibi 130 Milyar doları savurduğumuz yerler.

Ben de tam tersi artirmaya basladim.
    Politikacilari tanidigim icin bu riske giremem.Yarin erken secim tantanasi baslar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    En son Kasım dağılımda, Eid(%3,12), Kis(%1,59), pbk(usd)(%8,26), pdf(usd)(%1,32), rp8(%1,71) ve yd3(%2,03) fonları bulunuyor o kısımda denilmiş.
    Çok teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Biraz önce işbanktan sms geldi: İş Portföy Gümüş Serbest Fon çıkıyormuş.

Birkaç gündür burada gümüşle ilgili yazıyordum, şüphelenmedim değil
    serbest niye yapmışlar anlamadım..
    fazla ekmek yiyemezler gibime geliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Politikacilari tanidigim icin bu riske giremem.Yarin erken secim tantanasi baslar.

Her düştüğünde kademeli alıyorum bende, 8 TL civarı USD için orta vadede denge noktasıdır diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku

Ben de sizin gibi davranıyorum. Ortada temel hiç bir neden yokken, sırf resmi enflasyon aylık 10 kuruştan fazla artışa ( tl'de zayıflamaya ) denk gelirken , her gevşemesini alım fırsatı değerlendiriyorum, hem fon tarafında, hem diğer enstrümanlarda. 7.50 altını imkansıza yakın görüyorum. Orasının altı için siyasi bir mucize gerek bence.
    Zaten gevşemeler, sığ hacimsiz, klasik bir pull-back hüviyetinde cereyan ediyor genelde.
    Çok aşırı yukarı beklentim de yok ama doların yeni bir atağı her ne zaman gelecekse onun için uyuma ya da konsolide dönemine girdi yine.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 298/1003 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •