Sayfa 42/134 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
Arama sonucu : 1071 madde; 329 - 336 arası.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDİNG A.Ş.

1. Ahaha gerçekten çok kastılar son ana kadar. Ama mızrak çuvala sığmıyordu artık. Yapıkredi takasından da mal bekliyolardı kesin. Ama biz dirençliyiz. Daha geçen iman tazeledik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Guzel islem hacmi oldu bugun.
    Umarim bugunku gibi (100milyon lot ustu) islem hacmi artik her gun olur

3.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Ben de ayni düsüncedeyim Sn roark
    Yatırım konusunda paydamız genellikle ortak Sn. Depeche Mode......Bugün yıllar sonra tavan görür müyüz acaba dedim de...Hani başka bahara kaldı......Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    30 dan önce 1 lot trade bile etmem..
    Ytd
    Esas 30 dan sonra trade etmemeniz gerekir......Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Esas 30 dan sonra trade etmemeniz gerekir......Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    ben gibi bir çok kişinin maliyeti 18 tl altındadır. dolayısı ile burda da yazdım 34 üstü ben satıcıyım. isterse fizana gitsin bu bana yeter. tahta yapıcı da okuyorsa. alsın benden 34,xx tlye alsın hisseyi 250 tl ye götürsün

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    ben gibi bir çok kişinin maliyeti 18 tl altındadır. dolayısı ile burda da yazdım 34 üstü ben satıcıyım. isterse fizana gitsin bu bana yeter. tahta yapıcı da okuyorsa. alsın benden 34,xx tlye alsın hisseyi 250 tl ye götürsün
    benim gercek net maliyetim firsat maliyetiyle birlikte (opportunity cost) 55-60TL arasinda arasinda maalesef.
    Yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Sn.Emekli, takdir tabii ki sizindir...Yatırım dünyasında 1001 çeşit yatırım şekli var...Herkes kendi kriterlerine göre alış-satış yapar...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Aboww kalabalıklaşmış buralar 20 den yazdığımızda herkes çalı aarkasındaymış
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 42/134 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •