Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir
Bilim kurulu üyesi sunum yapıyor : Çin aşısının etkiliyi %91,25’dir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Bilim Kurulumuz daha önce geniş bir çalışma yaptı. 4 aşamalı bir strateji hazırlandı. İlk planda sağlık çalışanları olmak üzere yapılmıştı bu strateji. Birinci aşamada 9 milyona yakın kişi var
Sağlık Bakanı : Mart en geç Nisan gibi 2. Veya 3. Asama aşılamaya geçmeyi hedefliyoruz
Sağlık Bakanı : Brezilya’nın Cin aşısı ile ilgili faz 3 açıklama sonucunu neden açıkladığını bilmiyorum , bizim için bizim sonuçlarımız önemli
Sağlık Bakanı : Çin’den ilk etapta 3 milyon doz gelecek
Arkadaşlar siz konuyu anlamıyorsunuz.Şu anda realiteye baktığınızda zar zor gelen 3 milyon doz çin aşısı var.Sağlıkçılar ve 65 yaş üstü ilk etapta aşılanacak.2 doz yapıldığı düşünülürse 3 milyon doz 1.5 milyon şanslıya yetecek.E akp nin kendi özel listesi de önceden aşılanacak,zaten size sıra gelmez,boşu boşuna kafanızı yormayın aşı bulamazsınız zaten.Ben şu anda gelse imkanım olsa aşı bulsam hemen yaptırırım.Çoğunuz kafanızı zorlamayın yaza kadar ancak normal vatandaşa sıra belki gelir,zaten çoğunuz isteseniz de aşı olamazsınız.
ilk etap 3 milyonsa 2. etap 1 aydan önce gelmez
toplasan 1 ay sonra 1,5 milyon aşılı insan olacak her ay bu miktarda yapılsa 50 ayda hepimiz aşılanmış oluruz gerçi aşının ömrüde 1 yıl![]()
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri