Sayfa 247/996 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Bak bu aklıma gelmedi! Yaparlar valla, aşilar yolda cogaliverir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi haber sitesinde okumuştum cengiz mi kalyon mu ne getirmek için görüşme yapıyormuş diye ama emin olamadim. Şaka yapmıyorum gerçekten böyle bir şey okumuştum.
    olur olur koskoca telekomu bır aylık sırkete satmıslardı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Sultanın köpeği aşılanmadan paryanın ölüm döşeğine sıra gelmez .

Bu sözümü yazıp duvara asın.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    15 euro kendimiz için 15 euro Suriyeli kardeşlerimiz için 15 euro godamanlar için öderiz.
    Ya hastanede ödüyoruz,köprüde ödüyoruz,ithal otoda ödüyoruz,rakıda ödüyoruz sorun olmuyor da aşıda mı sorun olacak.Aşı en mantıklı kazık,bence hiç sakıncası yok,versinler cengize kalyona bu iş sulh içinde çözülsün gitsin.Yoksa bu covid memleketi yakında her anlamda kırıp geçirecek.

5.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ya bırakın allahaşkına o öncelik hikayelerini vs ampülden torpil bulursanız zart yarım saate kapınıza gelir aşı ekibi.Bu adamları hala tanıyamadınız mı? Hala goygoy yapılıyor,pfizer aşısında abd şu anda 5 milyon kişiye doğru gidiyor. 3-4 aya 400 milyonluk ülkeyi aşılarlar.Biz o zamanda goygoy yaparız yok şu mu iyi bu mu iyi diye.Bu memlekette öğrendiğim birşey varsa o da Türk insanı zoru sevmez, yumurta kapıya dayanmadıkça iş yapmaz, organizasyonu, disiplini sevmez. Mesela öncelikliler arasında engelliler olacak deniyor, ee benim engelli raporum var (sol bacaktan) yüzde 50, gider sorarım büyük ihtimalle pek saygıdeğer ampül doktorları baş parmaklarını orta ve işaret parmaklarının arasına alıp bana önceliğimi göstereceklerdir.
    Torpili olan,yolunu bulan zaten şu anda bir şekilde yaptırıyor,benim öncelikli grup dediğim sağlıkçılar,isterlerse ihmal etsinler,3.cü dalga salgın geldiğinde ölüm ve hastalık yüzünden çalışacak sağlıkçı bulamazlar ,onlarında önceliklisi direkt korona servislerinde çalışan veya koronalı hastaya müdahale eden kadın-doğum gibi branşlar,diğer konuda hemfikiriz,bakınız:grip aşısı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ya hastanede ödüyoruz,köprüde ödüyoruz,ithal otoda ödüyoruz,rakıda ödüyoruz sorun olmuyor da aşıda mı sorun olacak.Aşı en mantıklı kazık,bence hiç sakıncası yok,versinler cengize kalyona bu iş sulh içinde çözülsün gitsin.Yoksa bu covid memleketi yakında her anlamda kırıp geçirecek.
    Ha bir fazla ha bir eksik abi , giren çıkan belli değil zaten , organize olalım yeter.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ya bırakın allahaşkına o öncelik hikayelerini vs ampülden torpil bulursanız zart yarım saate kapınıza gelir aşı ekibi.Bu adamları hala tanıyamadınız mı? Hala goygoy yapılıyor,pfizer aşısında abd şu anda 5 milyon kişiye doğru gidiyor. 3-4 aya 400 milyonluk ülkeyi aşılarlar.Biz o zamanda goygoy yaparız yok şu mu iyi bu mu iyi diye.Bu memlekette öğrendiğim birşey varsa o da Türk insanı zoru sevmez, yumurta kapıya dayanmadıkça iş yapmaz, organizasyonu, disiplini sevmez. Mesela öncelikliler arasında engelliler olacak deniyor, ee benim engelli raporum var (sol bacaktan) yüzde 50, gider sorarım büyük ihtimalle pek saygıdeğer ampül doktorları baş parmaklarını orta ve işaret parmaklarının arasına alıp bana önceliğimi göstereceklerdir.
    Aşı konusunda bir sistem var zaten diye biliyorum. Ama gerçekte nasıl işlediğini bu işin içinde olanlar daha iyi bilir diye düşünüyorum.

https://asi.saglik.gov.tr/ats.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    An itibariyle aşı olmayan oligark kalmış mıdır acaba ?

Sayfa 247/996 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •