Sayfa 249/996 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Haftaya yerliler kaç milyar dolar alıyor görürüz.

Bugün 2milyar dolar swap yapıldı daha aşağılara basmalarını beklerdim.

Yıl sonu ucuz dolar kaptırmak istemiyorlar.

normal şartlar altında ( NŞA ) 7,40 lardan fulleyecektim. Hatta otomatik alım emri girmiştim. Sonra 10 dk. izledim ve niyetin bozuk olduğunu anladım ( anladım derken , hislerim öyle dedi ) Bir anda 7,56 dan alım yaptım. Şu ana kadar neden aldım ki diye homurdanıyorum ama sanırım önümüzdeki haftaya bunu da bulamayacağız.

Kıdemli Analın dediği gibi 7 lere Düşerse de almaya devam ederiz. Her şey işi bilenlerin ne zaman toplamayı tamamlayacağını izlemek lazım.

2. merhaba bugün bir işlem yaptım ama çok emin olamadım size de yaptıktan sonra danışmak istedim (çok saçma ama)

Şöyle bugün 3 ay vade para bağladım tl %17.5 orandan, bunun için de 3 ay sonrasına dolar/tl opsiyon yaptım 7.50 için onun içinde 12 bin tl risk primi aldım (parayı hemen yatırdılar)

sizce bu mantıklı bir şey mi oldu yoksa saçmalamış mıyım?

Risk şu dolar 7.20 de olsa 7.50 den vade dönüşünde hesabıma geçecek... 8.20 olsa kafa kafaya olurum.

ne dersiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    merhaba bugün bir işlem yaptım ama çok emin olamadım size de yaptıktan sonra danışmak istedim (çok saçma ama)

Şöyle bugün 3 ay vade para bağladım tl %17.5 orandan, bunun için de 3 ay sonrasına dolar/tl opsiyon yaptım 7.50 için onun içinde 12 bin tl risk primi aldım (parayı hemen yatırdılar)

Risk şu dolar 7.20 de olsa 7.50 den vade dönüşünde hesabıma geçecek... 8.20 olsa kafa kafaya olurum.

ne dersiniz?
    Eskiden bu tip işlemler çok güzel kazanç sağlardı. fakat şu günler çok riskli. Anlık işlemleri bile kırk kez düşünüyoruz. yarın sabah hangi sürpriz çıkacağını bilmek gibi birşey mümkün değil. Hayırlısı olsun.

4. Yarın avrupa abd kapalı.

En erken ocakta göreceğiz etkileri.

TRY bacaklarında grafik vs boş iş dalgalı değil kontrollü para birimi.

Hangi teknik analize göre kur 6.85 de 45 gün yatay gitmiş.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    merhaba bugün bir işlem yaptım ama çok emin olamadım size de yaptıktan sonra danışmak istedim (çok saçma ama)

ne dersiniz?
    Siz 3 ay sonrasında 7,5’den dolar almak için mi satmak için mi anlaştınız ?
    Bu arada en iyi yatırım rüyalarınıza girmeyen yatırımdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Komando kardeş, bearbull çok güzel anlatır sana ne yaptığını..

Dolarda grafik teknik falan tekniğe inananları tuzağa düşürmekten başka işe yaramaz,şurayı kırarsa şuraya kadar düşer falan,yahu nereye düşüyor,merkez bankasında 50 milyar dolar borç var,bankalardaki dolar hesapları sadece rakamdan ibaret,o paralar külliyen kredilere gitmiş hem de çoğu batı kredilere gitmiş,bankadaki paranın yüzde 10 u çekilse banka teslim teslim diye bayrak salllar,garantili proje ödemeleri dolarla,borçlarımızın faizleri dolarla,her şeyi gavurlardan dolarla alıyoruz petrol doğalgaz hammadde vs her şey dolarla,memleketçe her ay tonla dışarı dolar çıkışımız var,tek giriş ayağı turizm işi batık,ben yazmaktan sıkıldım,sonra dolar düşer öyle mi )))))))

Sayfa 249/996 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •