Originally Posted by Webster Sadicim ne yapiyorki Cok merak ediyorum Geçen gün geldi mevduat topiğine. Bir daha gelirse söyleyim, gelsin buraya da. Fonların efendisi, burayı da takip eder belki.
Originally Posted by myfinans Yok yok almadım. Ben hisse işinden anlamıyorum. Uğraşmam, takip etmem mümkün değil. Ben az az alınmış 10-15 çeşit fon ve nkolayla devam ediyorum. Fanfinifinfon myfinans üstadım size verdiğim unvanın hakkını veriyorsunuz bakıyorum da
Originally Posted by Foçabeyi Fanfinifinfon myfinans üstadım size verdiğim unvanın hakkını veriyorsunuz bakıyorum da Eski fonculardan kim kaldı.
Originally Posted by myfinans Eski fonculardan kim kaldı. Eski foncu mu eski fortçu mu orasını bilemem artık üstadım Ama oynak beyim kesin eski fortçudur bak.
Originally Posted by Foçabeyi Eski foncu mu eski fortçu mu orasını bilemem artık üstadım Ama oynak beyim kesin eski fortçudur bak. Bak bu olmadi odabasi Kolombiyayi unut Senin yerine fuati goturecem Hem viskiden de anliyor
Originally Posted by Webster Bak bu olmadi odabasi Kolombiyayi unut Senin yerine fuati goturecem Hem viskiden de anliyor Laf ağızdan bir kere çıkar oynak beyim! Götürecem dedin götür o zaman. Daha ilk tavandan yan çizmeye başladın sen ohooo.
Originally Posted by myfinans Önce 5.80 sonra 4,90 Bu arada bugün biraz kadife alıp jest yapayım size dedimdi. Hisseyi tavan yaptırmışım farkıda değilim.
Regal ustadim Bir bb ciyle tanistim Bana dediki Buyumek icin agir az sayi ile calisman lazim Senin yqptigin kuculmek icin dedi Hani siz demistiniz ya hafif lastikle daha cok calismak daha iyi diye Bir celiski olmuyormu
Forum Rules
Yer İmleri