Sayfa 259/996 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Düşünüyorum da elimizde 4 tane damat olsaydı, maliye bakanı, hazineden sorumlu devlet bakanı, ekonomi bakanı, MB başkanı olsalardı, aylık istifalarlan dolar 4 gaymenin altına inerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. bunlar hep dış güçlerin oyunları.. he bir de kk yapıyor bunları, tüm suçlu o!
    o değil de, şu maaşları dolarla alsak ne güzel olurmuş. parite takip derdinden kurtulurduk, üstüne gider ülkenin birinden %17 faiz alırdık

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Düşünüyorum da elimizde 4 tane damat olsaydı, maliye bakanı, hazineden sorumlu devlet bakanı, ekonomi bakanı, MB başkanı olsalardı, aylık istifalarlan dolar 4 gaymenin altına inerdi.
    4 damada gerek yok 1 tanesi gelir 8.5 yapar gider 6.5 olur ha şaşırır mıyım? Şaşırmam verir %20 yi al sana 6.85-6.5 beyin bedava

Böyle efsaneleri unutmayalım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    4 damada gerek yok 1 tanesi gelir 8.5 yapar gider 6.5 olur ha şaşırır mıyım? Şaşırmam verir %20 yi al sana 6.85-6.5 beyin bedava
    Sizin tek damatla o iş olmuyor, burada amaç dolar gaymeyi 4 kaadın altına çekmek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aklıma geldikçe gülüyorum, mahalle bekçisinin hadi polis olsun yapacağı bir işi için istihbarat/operasyon ney yahu?

Oldu olacak MIT devreye girsin, hoş onlar da koskoca darbeyi göremediler, yılbaşı partisini mi görecekler.

amaç başka yılbaşı kutlayan gavurlara mesaj yolluyorlar
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu Prof. Dr.larda bir cins, hocam kasada dolar gayme yok, olsa dükkan sizin.
    Benim kuzen devlet memuru, kalbi ve şekeri olduğundan şu an izinli. Aşıda öncelikli listede olması gerek. Geçen hafta hem aile doktoruna hem de kardiyoloji doktoruna gitmiş. İkisi de "millet çin aşısını unutsun, nisan gibi yerli aşı çıkar onu olurlar" demiş...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ...

Sizin mayaşlar ve bindiğin trilyonluk Mercedes var ya, onlar hep içki, cigara ve kumardan alınan fahiş vergilerlen ödeniyor, haberin var mı?

Bindiğin Mercedes sarhoş Alman malı, Irakta, Suriyede, Libyada o sarhoşların borusu ötüyor, senin mis kokulu ağzın ötmüyor.
    Şeytan diyor, alma şu mereti.. vergisiz kalsınlar, belki burunları sürter de akılları başlarına gelir.. şeytana uymamak lazım tabi

Sayfa 259/996 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •