Sayfa 262/996 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Dut pekmezinden vazgeçmiş..

Gazetecilere sucuk şekeri ve pestil ikram eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bununla beslenin Covid'den kurtulun†dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...asmaz-6183165/
    dut pekmezinin hepsini damat içmiş diyorlar o günden beri muhabbeti bile yasak.!!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Arada bir baskan geliyor, bakiyor yoksun.

Hiyarlarla hic isim olmaz deyip, gidiyuru..
    Haklı adam, Reha GAYA gibim derin dinsel, cinsel, felsefi, coğrafi, siyasi, bilimsel, kozmik,derin düşünce sahibi ohaaa... adamı göremeyince tabiki gider, hıyarlarlan ne yapacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Haklı adam, Reha GAYA gibim derin dinsel, cinsel, felsefi, coğrafi, siyasi, bilimsel, kozmik,derin düşünce sahibi ohaaa... adamı göremeyince tabiki gider, hıyarlarlan ne yapacak?
    Muhatap bilem olmayor..

4. Niyetleriniz iyi olabilir amma Müslümanları isterseniz yerin dibine sokun hakediyorlar ama Müslümanlığa karşı sevmesenizde saygılı olalım...

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda 28 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye hava yolu ile gelecek olan yolcuların uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış negatif PCR testi sonuç belgesi isteneceğini duyurd

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda 28 Aralık'tan itibaren Türkiye'ye hava yolu ile gelecek olan yolcuların uçak biniş öncesi son 72 saatte alınmış negatif PCR testi sonuç belgesi isteneceğini duyurd
    Çok şükür, geçen Almanyadan gelenlere test ücretsiz olmasına rağmen, bir teyyarede sadece 5 kişi test yaptırmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Derin ve ılık bir konu bulamayacaksanız, ben belgesel seyretmeye kayar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben demek istememiştim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 262/996 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •