Batý Roma o esnada Doðu ya destek vermiyor ki zaten. Bi mirastan ziyade coðrafi bi devralýþ var
Galatadaki Banker görünümlü tefeciler venedig e göç edip
Helal servetleriyle huþu içinde maskeli balolarda tuttuklarýný indiriyolar zate Ne gibi bi miras devralýþý olmuþ? Adamlar serveti çoktan týransfer etmiþ ki.
Ortadoðu zaten bin parça þekilde ayrýþmýþtý, hibrit savaþ da bu ayrýþmanýn nirvanasý oldu, taçlandýrdý yani Corona gibi, Rus Genelkurmayý mucidi.
Peþmergeye sormuþlar, kardeþim siz Sincar'da Iraklý Þiilerle ortak hareket edip YPG/PKK'yla savaþýyorsunuz, eþ zamanlý olarak hem de ayný andan, Fýrat batýsýnda YPG/PKK ile iþbirliði yapýp, Iraklý Þiilerle savaþýyorsunuz, bu nasýl iþtir? Tabi peþmerge kýsa bir error verdikten sonra, gözleri parýldamýþ, ee siz de bizimle iþbirliði yapýp PKK'ya savaþýyorsunuz, ama Iraklý Þiiler bizi Musul'dan çýkarýrken de bize deðil onlara destek verdiniz.
Kimin eli kimin þeyinde belli deðil. Ben olayý en baþýndan kaçýrdým, biz niye Esat'la papaz olmuþtuk? Ýþbirliði yapýp, biz kuzeyden Esat güneyden, Rusya'nýn hiç bölgeye gelmesine fýrsat vermeden, IÞÝD, PKK, HTÞ, ABD ne varsa süpürüverseydik ya. Ben demiyorum Trump dedi, IÞÝD' i Obamayla Clinton kurdu diye. Eee, üüü, kanýt var mý efenim elinizde. Neydi meþhur laf, rüþvetin belgesi mi olur pe...venk gibi, paralý askerler, üçüncü taraf istihbarat örgütleri üzerinden teröre verilen desteðin belgesi olur lan pe..venk. El Kaide uzaydan mý geldi, Rambo X diye filmini yaptýnýz. 11 Eylül saldýrýlarýnda 3 tane bina var, hiç uçak deðmemiþ, yangýn daha yeni baþlamýþ, çelik kolonlar býçak gibi kesilmiþ, patlama sesleri bile kayýt altýnda, belgesi var, da ne oldu?
Adam HTÞ' yi bile legalize ediyor, biz hala Esat'a Eset diyoruz, ABD Kasým Süleymaniyi öldürdü, Cübbeli neredeyse bayram ilan edecekti. Biz böyleyiz, maalesef, bu bataklýk bizi de çekti içine.
Dolar bu dolarda dolmazda
Bu arada az önce ankara merkezli bir sitede ankaranýn çeþitli yetlerinden sokaða çýkma yasaðý fotoðraflarý ve videolarý koymuþlar
Sokaða çýk dan sonraki kýsýmý takan olmamýþ resmen full çekmiþ parklar ve sokaklar bukafa ile millete deðil aþý vurmak aþýyý kýçýndan enjektörü ile soksan bu pandemiyi bitiremezsin
bir halt olacaðý yok.
ç(Alýntý) efenim bu sayým, 4 Aðustos tarihli, benden baþka bu þekilde sayan görmedim, ondan biliyorum
Detaylarý v.s.;
https://tr.tradingview.com/chart/USDTRY/7ZLF1PBV/
Hititlerin babillilerle asurlu ve basurlularýn meþhur ve tabi müphem kýralý üçüncü dandaldenyus :
Dünyada para bu kadan bolken ve hala da bollanmaða devamke durumunda..
Dolar artar mý? Borsalar düþer mi?
Yer Ýmleri