Sayfa 287/1001 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden 2031 vadeli tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Goldman Sachs, HSBC ve Morgan Stanley'e yetki verdi.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...etkisi/2054159

24 kasım.. 1 ay önce..

son gaz devam..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu hükümet sence az mı vergi topluyor yoksa çok mu?

birikimli olarak bak olaya 20 yıldır 3 trilyon dolar vergi toplamışlar.. nerede sence bu para ?

bu paranın hesabını veremiyorsan dışarıdan ekstra borç alarak bir çözüm arayışında olabilirsin ama beyhude olacaktır bu..

çözüm içeride .. senin verdiğin vergileri canı istediği gibi harcayan bir zihniyet var ülkede.. mevzu burada..
    7.75 adil değer olarak görüyorum.
    ceo politik riskler artarsa 8.25
    düşerse 7.25
    buna %15 de enflazyon ekle,
    sene sonu kapanışını 8.5 civarında beklerim, gılıç çekip ortaya atılmadıkçana ve nşa da,
    23 derece oda sıcaklığı ve 1 atmozfiyer tayzik altında.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden 2031 vadeli tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Goldman Sachs, HSBC ve Morgan Stanley'e yetki verdi.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/haz...etkisi/2054159

24 kasım.. 1 ay önce..

son gaz devam..
    o ihale tam şaka gibiydi.
    adamlar meğer kapıda bekliyormuş.
    ihale açtık dediler,
    bikaç saat sonra da kapattık dediler. asdas.
    o bonodan ancak hatırlı müşterileri kapmıştır bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bence, grafiklerden bağımsız olarak, doların en güzel yeri 6.5 civarı şu an. Daha aşağısı daha iyi olur ama ihracatta sıkıntı doğurabilir çok... Ve benim düşüncem bir şekilde oraya doğru çekmeye çalışacaklar, lakin gelir mi, gelmez mi.. O başka konu.... Onu tartışmıyorum. 8-10 TL dolar çok pahalı ya.....2_ 3 olsa gene ya, ama o da çok ucuz şimdi...

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. Aynen bende bunu düşünüyorum yataya sarmadan düşüş zor.. Tabi bilemeyiz ama
     Alıntı Originally Posted by Berdog Yazıyı Oku
    Bozkurt dost ;kızınıza geçmiş olsun...
    Piyasada bir düzeltme bekleyenlerde büyük bir artış var.Benim aldığım izlenim bu düzeltmenin daha önce de yazdığım gibi yumuşak olacağı şeklinde daha çok yatay bantta ve hafif eksiler ile.Primli XU 30 'larda düzeltme olurken ucuz kalmışlarda alış ile dengelenme olmasını bekliyorum.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Vay zülfü hocam vay.. Spot candır gerisi heyecandır.. Umarım güzel hisselerde güzel kazanımlar yaşadınız
     Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    neyse sildim geri...şey olunca mevzu...yazmak sıkıntılı...

8. 22 ekimden önce dolar hedefim yıl sonu için 7 lerdi. Sağolsun MB ters köşe yapıp 8,54 leri göstertti. 1-2 ay içinde MB faiz artışına devam ederse 7 lerin altını da görürüz diyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 287/1001 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •