Ahmet Hakan gibi sakallı yalama bile, damat dolardan size ne maaşınızı dolarlamı alıyorsunuz deyince, ne b. yiyeceğini bilememişti.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
tuik rakamları artık eskisi kadar rahat ayarlayamıyor, tuik sepetini kullanarak enflasyon hesaplayan iktisatcı enag diye bir grup var.Adamlar her ayın 3ünde kendi rakamlarını açıklıyor. Tabii arada çok fark olursa sorular yoğunlaşıyor, tuik nasıl bu rakamı elde etti diye. Onun için ekimden bu yana bu grubun bulduğu enflasyonla tüik farkı yüzde 0.5-0.4 düştü.Eylülde ilk ay çalışmasında tuik 0.94, enag 3.61 bulmuştu enflasyonu aylıkta. Ekimde hemen birden ikisi arasındaki fark azalmaya başladı.Bence artık yalanında usturuplusu olsun diye cok rahat sallayamıyorlar.
Dünya Müslüman Alimler Birliği, uzman doktorların onayından geçen koronavirüs aşısının dinen uygun olduğu yönünde fetva verdi.
Kafalardaki tüm soru işaretleri kalktığına göre aşı yaptırabiliriz. Bulursak ve sıra gelirse tabi.
Olmasa da pabuc pahalı var mı islama uygun olanı...adamlar ölmüş karınızı yıyebılursınız dıye fetva verdı zamanında.daha ne olsun.ytd
Yer İmleri