-
Cemts 16.44 zirve aşımı olup üzerinde kalırsa yeni hedeflere yol alır. Y.t.d.
-

Originally Posted by
esma
Hocam KUYAS ın destek ve dirençlerini seans bitmeden rıca ediyorum
Üzgünüm geç oldu...
KUYAS ; 2.33 kapanış...
DİRENÇ ; 2.39 - 2.48...
DESTEK ; 2.28-24...
Destekler önemli...
Yukarıda ; 2.48 kanal direnci ve geçer desteklerse yeni bir yükseliş dalgasına girer...Hedef direnci ; 2.68 olur...
Şimdilik ; 2.48 üzerinde kalması takip...
Y.T.D.
-
Esma analiz;
Yukarıda ; bazen frene basacağınız yerde gaza...
Aşağıda ; bazen gaza basacağınız yerde frene basmak gibi bir karar verme şanssızlığı var...
Ama yukarı doğru hızlanan bir ustalık trendiniz var...Önemli direncinizi sağlam geçer desteklerseniz heran Tavan yapabilirsiniz...
))
Y.T.D.
-

Originally Posted by
esma
Hocam şimdi beni analiz edermisiniz hatamı bulmak için özellikle ayrıntılı yazdım ki analiz yapasınız diye.
Devamını da yazarım...
Çok aktifsiniz maşallah seans içinde...
-

Originally Posted by
fenerLEE
herkeze selam.mumkunse hocam
CUSAN a bakabılırmısınız
CUSAN ; 7.81 kapanış...
DİRENÇ ; 8.05 - 8.32...
DESTEK ; 7.68 - 7.36...
Yukarıda ; 8.32 kanal direnci önemli sağlam geçilip desteklenirse devamı gelebilir... ; 8.54 - 8.96 - 9.30 takip edilecek...
Y.T.D.
-
Endeks. 1405 destek takip ediyorum. N.Ş. A. izlenebilecekleri bir listesini yazalım içinden seç beğen misali. Grafiklerini inceleyelim.
CEMTS, KUYAS,RYGYO, MİPAZ, DMSAS,POLHO, KARSN,HUBVC,YUNSA,VAKKO
-

Originally Posted by
Eski_prof
ISFIN ; 3.86 kapanış...
DİRENÇ ; 3.98 - 4.13 - 4.23...
DESTEK ; 3.49...
Aşağıda ; 3.49 önemli kanal desteği... Kırmasa iyi olurlardan bir destek... Üzerinde kaldığı sürece ; yukarıda yazdığım dirençleri deneyebilir hatta ; 4.23 kanal direncini yapabilir... Kısada yapar veya hızlı geçerse ; 4.38 - 4.98 takip edilecek... Buralarda geçilirse devamını yazarız...
Y.T.D.

Originally Posted by
adorable35
Size zahmet olmazsa sizinde görüşünüzü merak ediyorum isfin yorumlarsanız ne gereksiz bir hisseymiş
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine siz sormuştunuz sanırım...
ISFIN ; 3.79 kapanış...
DESTEK ; 3.78 - 3.49...
Aşağıda ; 3.49 desteği önemli...
Yazdıktan sonra 3.93 seviyesine kadar geldi... Koyu renkte işaretlediğim dirençler sağlam... Geçmeleri önemli...
3.49 üzerinde kaldığı sürece ; 4.23 gündemde kalır ilk etapta... Sabır diyelim...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
Esma analiz;
Yukarıda ; bazen frene basacağınız yerde gaza...
Aşağıda ; bazen gaza basacağınız yerde frene basmak gibi bir karar verme şanssızlığı var...
Ama yukarı doğru hızlanan bir ustalık trendiniz var...Önemli direncinizi sağlam geçer desteklerseniz heran Tavan yapabilirsiniz...

))
Y.T.D.
Teşekkür ediyorum. Mesaj alınmıştır. Çalışmaya devam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri