Sayfa 295/602 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Hisse 5 tl ye kadar cok pahaliydi. 10 tlye kadar cok ucuz. Yakinda ganasi malisi haberleri gelie irak ihracati baslar sonra subat mart gibi ozbekistan sonuclanir acilis tarihi ustune libya ve azarbaycandan haber gelir zaten subattaki bilancoyla satislar 7,5 mluar tl kar ise 700/m tl olur fiyatta 10/12 arasi oturur en yuksek 12,50 gorur. Aynis tmsn gibi bekler yukselir ardindan. Bu arada al satlarla bizde 30 tl yolculugunda 100 k lotla bitimek derdindeyiz. Ozbekistan irakla beraber hizli libya da sonuc alinsa. 2022 bilanco 15 mlyar tl ve 2 mlyar kar. Olacak.

2. Sayın yeni ayukr size katılıyorum 2021 yıl sonu sizce ne olur fiat

3. Bana biraz fazla abartılı geldi beklentiler. Keşke olsa .
     Alıntı Originally Posted by Yeniayukr Yazıyı Oku
    Hisse 5 tl ye kadar cok pahaliydi. 10 tlye kadar cok ucuz. Yakinda ganasi malisi haberleri gelie irak ihracati baslar sonra subat mart gibi ozbekistan sonuclanir acilis tarihi ustune libya ve azarbaycandan haber gelir zaten subattaki bilancoyla satislar 7,5 mluar tl kar ise 700/m tl olur fiyatta 10/12 arasi oturur en yuksek 12,50 gorur. Aynis tmsn gibi bekler yukselir ardindan. Bu arada al satlarla bizde 30 tl yolculugunda 100 k lotla bitimek derdindeyiz. Ozbekistan irakla beraber hizli libya da sonuc alinsa. 2022 bilanco 15 mlyar tl ve 2 mlyar kar. Olacak.
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

4. arkadaşlar şimdi biraz beyin fırtınası yapalım, belki birbirimizden bir şeyler öğreniriz .öncelikle şirketin yatırımcı ilişkilerinde pınar hanımdan aldığım bilgiyi sizlerle paylaşayım. biliyorsunuz ki şirketin favökünün yüzde 70 -80'nini yurtdışı satışları oluşturuyor. sene başında yurtdışındaki anlaşmalarda dolardaki enflasyon kadar artış olacak mı diye sordum hayır anlaşmalar sonuna kadar belli bir fiyat üzerinden anlaştık ve bitinceye kadar fiyatlar aynı dedi. şimdi doların yükselme eğilimi durursa yurtdışının karlılığı da düşecektir kanımca, ama işte o zaman yurtiçinin karlılığı aynı seviyede artacak mı? yani 2020 yılında diyelim ki 1 dolar üstünden anlaştık ve dolar yükseldikçe karımız artıyor, bundan sonraki bilançolarda bu artış ivmesi olmayacak mevcut anlaşmalarda. şimdi eğer stabil seyrederse sıkıntı var ama burada devreye şirketi büyütecek ırak özbekistan anlaşmaları olacak. ırak muhtemelen 2021 ilk çeyrekte ciroya katılacak ama özbekistan en geç 4. çeyreğin başından itibaren devreye girecek. yılbaşından sonra açıklamayı düşünüyoruz dedikleri mali anlaşmasının eski anlaşmaya göre karlılığı ne olacak o da önemli. üstüne kamerun kongo ve kuzey amerika ( burası neresi olabilir çok merak ediyorum) için benim şu anda çok büyük bir beklentim yok,çünkü ben somut olanlara yoğunlaşmanın daha objektif olacağını düşünüyorum. ırak ve özbekistan kesinleşmiş olduğu için yazdım. kamerun ve kongoda pandemi yüzünden uzayan 15 aylık bir süreç var, yarın öbür gün olumlu açıklanırsa ona göre onu da konuşuruz.

bu arada kağıt üstünde baskı yapan kişilere karşı şirketi ve yatırımcıyı koruması için hisse alım isteğimi defalarca yazıyorum onlarda yönetime ilettiklerini söylediler, ne kadar istek artarsa yönetime baskı o kadar artar diye düşünüyorum.. yazmak isterseniz Pinar.saatcioglu@aksa.com.tr

5. Türkiye-Irak arasındaki mevcut 154 kilovolt Silopi (Karkey) Zakho iletim hattı üzerinden izole bölge besleme yöntemiyle Irak'a elektrik ihracatı yapılacak. İhracat kapasitesi 150 megavat olarak belirlenirken, EPDK, Irak'a ihracat yapmak üzere başvuruda bulunan ve mevzuat hükümleri çerçevesinde gerekli bilgi ve belgeleri sunan tedarik lisansı sahibi Aksa Aksen Enerji Ticareti AŞ'ye izin verilmesi yönünde karar verdi. Bu kapsamda, ihracat 28 Aralık 2020 itibarıyla başlayacak ve 1 Kasım 2021'e kadar söz konusu lisans üzerinden devam edecek.

6. Tamam yarın yukarı yapar sonra ekşi kapar

7. Bakin bugunku haberi bile aciklamadilar kapa. 154 megawatt ihracat boru degil tum yurtdisi isimizin yarisi kadar is demek. Aksen bolu goynukte uretip hatlara iletcek ve ordan da hoop iraka. Artik yurt icine calisan dogalgaz santrallerinin tamami tasinacak anlasmalar pesibdeyiz. Asil bomba karabag azarbaycan ve libyadan bekliyorum birde somaliden bir gelisme olursa tadindan yenmez. Ama bana gore libya kesin gibi. Özbekistan oyle 4 uncu ceyrek felan beklemez. Nisanda insaat tamamlanir mayis gibi olay biter. Bekletmezler okadar. Kontrolmatikle sozlesme imzalanmis. Bitmistir oranin kaba insaati. İs isten geciyor aciklama yapiyor adi sirket. Yakinda gene haberlerden ogreniriz ozbekistanda turk sirket santral 240 mgw kurdu calismaya yarin basliyor diye

8. Hareket sinerji

Sayfa 295/602 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •