Sayfa 43/1009 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Para Piyasası fonunda stopaj yüzde 0 olmuş diye burada yazılmış. Benim nakit 2 yadır FİL'de duruyor.Açıkcası memnunum, mevduat güncelleme kovalama derdim yok. Kendi kendine artıyor getiri oranı.

Bilen var mı bilemiyorum. Stopaj sıfır olduysa, fonu bozdurup tekrar almak mantıklı mıdır ? Stopaj sıfırdan faydalanmak için.

Sanırım eski alınan fonlar stopaja tabii hala. Ne dersiniz ? Mantıklı mı ?
    Hocam yarın ilk iş stopajı 0'a düşen fonları satıp tekrar alın.
    Yoksa %10 stopaj işlemeye devam eder.
    Ne kadar erken satıp alırsanız o kadar iyi.
    Yeni aldığınız fonu isterseniz 10 sene sonra satın 10 senelik süre için hiç stopaj ödemeyeceksiniz.

Stopajı 0'a düşen fonlar hangileri derseniz buyrun: https://docs.google.com/spreadsheets..._Cf_R9vz0erXSU

Yeri gelmişken:
    Fon yatırımcısı olup da stopaj değişikliğinden haberi olmayan kişilerin oranı %90 nın üstündedir(satıp almaları gerektiğini bilen)
    Bu da demek oluyor ki çoğu yatırımcı bu güzellikten faydalanamayacak, stopajı devlete hediye edecek, yazık

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Burgan digitalde günlük ac kapa oluyormu 16.50 icin.bu saatte olurmu acaba?
    Hocam neden bununla uğraşıyorsunuz?
    PPF'ler daha iyi şu anda

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    PPF'ler daha iyi şu anda
    Ppz bu gece kaç verdi belli oldu mu acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ppz bu gece kaç verdi belli oldu mu acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Sabah 9.30da belli olur.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    PPF'ler daha iyi şu anda

ppz alacaktim aslinda burganin huyunu suyunu bilmedigim icin almadim mkk ucreti falan kesermi hemen bilemedim .

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yeni aldığınız fonu isterseniz 10 sene sonra satın 10 senelik süre için hiç stopaj ödemeyeceksiniz.

Stopajı 0'a düşen fonlar hangileri derseniz buyrun: https://docs.google.com/spreadsheets..._Cf_R9vz0erXSU

Yeri gelmişken:
    Fon yatırımcısı olup da stopaj değişikliğinden haberi olmayan kişilerin oranı %90 nın üstündedir(satıp almaları gerektiğini bilen)
    Bu da demek oluyor ki çoğu yatırımcı bu güzellikten faydalanamayacak, stopajı devlete hediye edecek, yazık
    çok teşekkür ederim. dediğinizi yapacağım

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku

Yeri gelmişken:
    31 mart sonrası ppflerde stopaj yine sıfır mı olacak, bugün alınan ppf 5 sene sonra bile satılmak istenirse yine stopajı sıfır mı olur? Bu yönüyle mevduattan çok fazla cazip hale gelmez mi en azından 31 mart sonrasında.

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    31 mart sonrası ppflerde stopaj yine sıfır mı olacak, bugün alınan ppf 5 sene sonra bile satılmak istenirse yine stopajı sıfır mı olur? Bu yönüyle mevduattan çok fazla cazip hale gelmez mi en azından 31 mart sonrasında.
    Evet 31 Marta kadar alınanlar 0 stopaj olarak kalacak, tabi yeni bir düzenlemeyle stopaja tabi tutulmazsa.

Sayfa 43/1009 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •