Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1399 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yıllar önce bir kuyumcu arkadaşım 2000 yada 2001 yılı demişti tam hatırlamıyorum yarım kilo altını nttur'a yatırdım yıllarca zararda bekledim borsaya tövbe ettim artık girmem diyordu ne demek istediğini nethol'de anladım.

Nasıl bir şikayet süreci izlenebilir Sayın Metin Oktay ?

Birde bu adam siyasete girip devlet yönetmeye talip oldu...
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

2.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    yıllar önce bir kuyumcu arkadaşım 2000 yada 2001 yılı demişti tam hatırlamıyorum yarım kilo altını nttur'a yatırdım yıllarca zararda bekledim borsaya tövbe ettim artık girmem diyordu ne demek istediğini nethol'de anladım.

Nasıl bir şikayet süreci izlenebilir Sayın Metin Oktay ?

Birde bu adam siyasete girip devlet yönetmeye talip oldu...
    Resmi kurumlardan araştırılmasını talep edebileceğimiz benim aklıma gelen birkaç konu var.

Birincisi hisse geri alım işlemleri sonrasında hisse fiyatında oluşan yüksek dalgalanmaların incelenmesi istenebilir. Yani gelen kap haberleri sonrasındaki alım satimların incelenmesi talep edilebilir. Geri alım açıklamalarından sonra hissede yaşanan hareketler hayatın normal akışına uygun değildir. Ya birileri bu haberleri önceden öğrenip pozisyon alıyor ve sonrasında kap ile birlikte satıyor, ya da bu haberler birilerinin elindeki portföyü boşaltabilmesi için anlaşmalı bir zamanda servis ediliyor. Öyle ki kap haberleri seans kapalıyken verilmekteyken son kap haberi seans içinde verildi. Akabinde yaşananları da hepimiz biliyoruz.

Ikinci madde şirket kredi notu açıklanmadan kısa bir süre önce yapılan ortak satışının mahiyetinin araştırılması talep edilebilir.

3.madde ise yıllardır yılan hikayesine dönen Milas projesi konusunda şirketi adım atmaya zorlayacak bir yaptırım istenebilir. Yapılan sözleşmeye cezai madde konulmaması, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen herhangi bir hukuki sürecin başlatılmaması şirketi ve yatırımcıları zarara uğratan bir uygulamadır. Belki 5 sene önce dava açılmış olsaydı bu g.menkulle ilgili bir tazminat veya iade hakkımız bile doğabilirdi. Yönetimin bu konuda ısrarla aksiyon almak istememesi iyiniyetli bir yaklaşım değildir. Hande Hanım ile görüşmemde Ağaoğlu ile aylık rutin toplantılar yapıldığı bilgisini vermişti. Bu toplantılar ile ilgili tutanakların veya toplantı notlarının kapta yatırımcılar ile paylaşilması talep edilebilir. Her ay düzenli olarak toplaniyorlarsa 180 toplantı yapılmış olmalıdır. Buna rağmen hala yatırımcılar bu konuda yüzeysel birkaç cümle dışında birşey bilmemektedir. Yönetimin inisiyatifine bırakılırsa 10 sene de geçse ilave bir yol alınamayacağı aşikardır.

Bunlar benim başlıca rahatsızlık duyduğum konular. Forumda yıllarını bu hisseye vermiş çok değerli arkadaşlar var. Onlar da farklı hususları belirtmek ve gündeme getirmek isteyebilir. Tüm maddeler birleştirilip konsolide edilerek bir metin oluşturulur. Bu metni uygun bulan kişiler de altına imza atarak sürece destek verebilir.

Başvurudan sonuç alınır veya alınmaz, önemli olan yönetime buranın istedikleri gibi at koşturabilecekleri, yıllarımızı heba edecekleri bir yer olmadığını hissettirmektir. Bunu resmi tüm kurum ve kuruluşları kullanarak hissettirmeliyiz diye düşünüyorum.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •