okuduğunuzuda, izlediğinizide neden anlamakta zorlanıyorsunuz,yada anlamayıp kendince kafanda yorup senin için aylardır gece gündüz calışan kendi sağlığını hiçe sayan sağlık çalışanlarına giydiriyosun, kapkara bir nesil oldunuz!
Senin topluma ne faydan var da sağlık çalışanlarına laf ediyosun, kaç kişi öldük biliyomusun, kaç kişi oksijen çihazına bağlı yaşıyoruz, dün kaç kişiyi kurtardım, kaç kişi için kendimi riske attim biliyomusun, yakınlarının bile corana diye gelmediği hastalarla kaç saat aynı havayı soluyorum biliyomusun?
Neyse senin gibiler yüzünden kalbi inssanlara karsı karartmak istemiyorum, karartmamda, sen ve senin gibiler hiç bitmeyecek
İlgili kişiyi tanımam sevmem,
Ama anlaman için anlatayım, haberde yazanı
Kadın zatüre aşısı olmamış, corana aşısı olmuş, faz 3 çalışmasına denek olmuş, faz 3 çalişması ülkemizde devam ediyo günül olanlara yapılıyor, gidip yaptıra bilirsin,
Yani bu deneklerin bir kısmına corona bir kısmına kontrol grubu olarak sahte aşı(su yani),yapılıyor, aşı olanda aşıyı yapan sağlıkcıda kime gercek aşı yapıldığını bilmiyo, barkodları bakanlıkta, yani denek olarak gerçek aşı bile yapılmamış olabilir.
Senin gibi sağda solda laga luga yapmamış, sonraki nesiller için denek olmuş, topluma bilime fayda sağlamak için kendine senin günlerdir tartıştığın aşıyı gitmiş yaptırmış, riskleri göze almış
Bırak konuşmayı, AYAKTAN ALKIŞLAMAN LAZIM,
Kadın sevmem,tanımam ama büyük saygı duydum,
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri