Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Keşke hesaplar öyle yapılsa... Herkesin bildiği hesap kazandırmaz. Bu nedenle sadece içerden bilgi alanların ( bu duruma bir iktisat terimi vardı ama ) hesaplarına uyanlar kazanacak. Eğer baskın erken seçim olacaksa ki bekliyorum ; dolar 6,75 e kadar bile çekilebilir. Bakmayın bıden ile kavgalı imiş gibi yapılmasına. ABD tam destek verecektir ve mevcut iktidar ile uyumlu olarak yürüyecektir. Göreceğiz hep beraber.
    Ressam hocam 8,50 seviyesi de herkesin bildiği bir rakamdı ama satan kazandı. Bilmek yetmez yapabilmek te gerekir... tabi bir diğer hedef fincan kulp formasyonun hedefiydi 7,20 kırılırsa fincan-kulp formasyonu çöpe gider.
    Temel bakarsak olası bir seçim olursa, seçim sonucunda akp'nin kaybettiğine şahit olmadan dövizden tamamen çıkmak büyük risk bence...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Devlet bankası yönetimindeki güreşçi sahte diploma haberlerine mahkeme kararıyla erişim yasağı getirtip unutulma hakkı kullanmış...
    Ben bir .... yedim ama siz unutun onu , tamam da neden unutalım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Millet her türlü ahlaksızlığı yapıyor sonra da o ahlaksızlığı konuşmamızı yasaklıyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bu gidişle birkaç yıla kadar devlet memurları asgari ücretle çalışmak isteyecek.

Millet çocuklarını okul yerine sanayiye gönderecek.

5. Ben yine de SSK emekli zamlarinin, onlerindeki en riskli konu oldugunu dusunuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Millet her türlü ahlaksızlığı yapıyor sonra da o ahlaksızlığı konuşmamızı yasaklıyor.
    Ahlaksizlik ata sporlarida ondan.

Karsiliginda bir mueyyide yok.

Haysiyeti olmayan adama, teessuf ederim, mi diyeceksin ?

Her turlu rezilligi yap, karsindakine sırıt.

Buna da siyaset de.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu gidişle birkaç yıla kadar devlet memurları asgari ücretle çalışmak isteyecek.

Millet çocuklarını okul yerine sanayiye gönderecek.
    Bir zamanlar kamuda müdür şöföründen az maaş alırmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir zamanlar kamuda müdür şöföründen az maaş alırmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizzat yaşamış biriyim bu gerçeği. Yeni evlenmişim. Arabam yok , yıl 1993 akşam mesaiden çıktık, servislerin kalkacağı alana doğru yürüyoruz. Yanıma yaklaşan 6 yıllık usta başı kadrosundaki işçi arkadaş '' Afedersin müdürüm , bu akşam sizi ben bırakayım '' dedi. Ben de aynı yön ise olur dedim. Otoparktan bmw aracına binince ve yol boyu yaptığı konuşma sonunda mesajı almıştım. Mesajın özeti ; Müdürüm, bizimle uğraşmaya kalkma ( üretimden memnun değildim ) senin gibi niceleri gelir gider ama biz burada sendikalıyız ve siyasi desteğimiz çok kuvvetli idi.

Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •