Sayfa 331/996 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''S-400'ler için ABD ile ortak çalışma grubu oluşturuldu, teknik görüşmeler başladı'' açıklamasında bulundu.

Eeee Yani.

Teknik görüşmeler sonucu ABD bize şunu mu diyecek:
    S-400 sistemi güzel çalışıyormuş. Kullanmaya devam edebilirsiniz. Yaptırımları da kaldırıyoruz.

Bu mu beklenti?
    S400 'ler kapatıldı o halde .
    Doğu Akdeniz lafı edilmez oldu .
    Suriye 'yi unuttuk bile , Suriyeliler başımıza kaldı.

Reis reform der , koalisyon ortağın sağı solu kapatalım der . Fazla dayanmaz kavga eder bunlar. Reis akıllıdır şu ortamda seçime gitmez ama diğeri buskevit yemeden duramaz.

Ben haziran sonu, temmuz başı olarak bekliyorum erken seçimi.

Aşı maşı derken , hastalık bitti deyip her yeri açarlar. Aylardır evde tıkılıp kalan muhalifleri kimse tatilden alıkoyamaz. CHP oy verecek bir tane bile seçmen bulamaz ikametgahında.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir tanıdık borsaya yeni girmiş. Bana tavsiye de veriyor.
    Menderes alın dedi. Sordum hangi sektörde bu Menderes ?
    Cevap: Demir Çelik olması lazım.
    Tekstil sektöründe olduğunu söylemedim artık. Gülümsemekle yetindim.
    [emoji23]
    Ya işte o tipteki adamlar bizim iki katımız kazandı. Neymiş, diplomanın hiçbir önemi yokmuş.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Şöyle bi hayal ettim de , Bahçeli yeniden muhalif olursa ne olacak bakalım.

Yok la ne yüzü kızarması, önceki konuşma metinlerini çıkarıp yeniden okuyacak işte .

4. 7,30 un altına vermeye de bilirler...

Herkesin dilinde bir 7,20 dir gidiyor.. Böyle olunca genelde vermiyorlar çünkü
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. Her gün 10 kuruş artan dolardan her gün 10 kuruş düşen dolara...

Ülkemizi Köpekbalığı fonlarının soygun yaptığı yer konumuna dönüştürdüler

Bu ülkede kim nasıl ticaret yapsın? Kim nasıl fiyatlama yapsın?

İş kurmak mı? benden uzak dursun... bir de yetmedi iş kuracak adamın sırtına %22 asgari ücret yükü bindirdiler...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6. Arap şükrü nerelerde?

Grafiğini göreydik..

7. Borsa da reel balon arayan yan tahtalara eften püften hisselere bakacak.Onlar patlayabilir.Yalnız 2018 agustosda 15 tl olan sağlam hisse şimdi 20tl ise dolar bazında o yatırımcı epey zararda orda balon var diyende göz doktoruna gitsin.Mesela bana bankadan mesaj geliyordu alt pazar ve gözaltı pazarı için işlemlerde yeni sözleşme imzalamanız lazım diye. Hayatımda işlem yapmadığım tahtalar için sözleşme bile imzalamadım. O hisselerde adamı ıslak odunla dövüp, hortumla ıslatıp, kuru odunla bi daha döverler.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Borsa da reel balon arayan yan tahtalara eften püften hisselere bakacak.Onlar patlayabilir.Yalnız 2018 agustosda 15 tl olan sağlam hisse şimdi 20tl ise dolar bazında o yatırımcı epey zararda orda balon var diyende göz doktoruna gitsin.
    Yarın yılsonu kapanışını dün 1.500 puan yapma peşindeler sanki.

Sayfa 331/996 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •