Sayfa 70/1009 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. 1milyon ve üstü paraları nasıl full tlde tutabiliyorsunuz merak ediyorum.

Faiz 24 kende yapmadım şuanda yapmam.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Yaşlı kafamla bir şey anlamadım. Birisi adım adım anlatırsa sevinirim.
    Müşteri akıllı telefon kullanmayı tercih etmiyorsa ne olacak bunu düşündüler mi ki? Yine bildiğim kadarı ile mobil bildirimi tek seçenek olarak kullanmak şart değil, sms devam edecek.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bazı bankalar sms göndererek; 1 ocaktan itibaren dijital bankacılıkta telefonlara sms gönderilmeyeceğini, bunun yerine - mobil bildirim onayı - gönderileceğini bu maksatla bankanın mobil uygulamasını telefonumuza kurarak mobil bildirim seçeneğini aktif yapmamızı istemiş.

Yaşlı kafamla bir şey anlamadım. Birisi adım adım anlatırsa sevinirim.
    Mobil uygulamayı aktif olarak kullanan müşterilere geliyor sanırım
    Tahminimce sms masraflarından tasarruf etme amaçlı. malum sms gönderim maliyetli bildirim ise beleş

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Mobil uygulamayı aktif olarak kullanan müşterilere geliyor sanırım
    Tahminimce sms masraflarından tasarruf etme amaçlı. malum sms gönderim maliyetli bildirim ise beleş
    Sim kart kopyalamaya karşı bir önlem de olabilir

"Mobil şube kullanmayan müşterilerin çağrı merkezi hizmetlerinden yararlanabilmesi için banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasına SMS gönderilecek. "

"(7) Banka, mobil bankacılık uygulamasını yükleyerek aktifleştirmiş olan müşterilerine, oturum açma ya da oturumun devamında herhangi bir işlemin doğrulanması için hiçbir şekilde SMS ile OTP ya da doğrulama kodu gönderemez ve bunu bir kimlik doğrulama unsuru olarak kullanamaz. Mobil bankacılık uygulamasının ilk kurulumu, aktifleştirilmesi, yeniden aktifleştirilmesi aşamalarında ya da uygulamanın kullanılamaz olması durumunda SMS ile OTP ya da doğrulama kodu gönderilmesi bu fıkra hükmüne aykırılık teşkil etmez."

Yeni yiliniz kutlu olsun mevduatcilar[emoji6]

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    1milyon ve üstü paraları nasıl full tlde tutabiliyorsunuz merak ediyorum.

Faiz 24 kende yapmadım şuanda yapmam.
    O paraları tutmak daha kolay bence, reel bir getirisi fazla olmasa da nominal anlamda güzel bir getiri sunduğu için tutmak daha kolay olmalı. 100,200,300 bini borsada takla attırmaya çalışmak daha mantıklı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Fayis lobisine bol fayisli bir yil dilerim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Uzun süredir faiz bölümüne bakmıyorum. Hisse senedi ve kripto paralara aktardım birikimlerimi. Tüm mevduatcilara bol sabir ve kazanç diliyorum. 2022 de görüşmek üzere. Hayırlı seneler...

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 70/1009 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •