Sayfa 398/996 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Bazıları son zamanlarda ÇİN güzellemesi yapıyor. Çin bu işi aşısız başardı vs diyerek algıyı sanki ÇİN iyi matah bir ülke gibi pazarlıyorlar. ÇİN muhtemelen herseyi her an izliyor ve ülkede heryerde modern TRUMAN SHOW filmini yaşıyorsunuz.

Dünyadaki insanların en fazla izlendiği ülke neresi acaba? Yoğunluk haritası.

2. Iyide adamlar icin her kameraya flash monte edemezler hepsini infraredli de yapamazlar naapsinlar bazi bug lar var sistemin icinde
    Gece siyah ve siyahi de siyah
    Bunu her babayigit kamera ayiramaz
    Benimde dedelerim sudan dan izmir aydin a gelmisler osmanli zamani
    Kameralara bende yakalanmiyorum o yuzden gece vakdi siyahi ten tinajimla bazan ee naapiym yani kendi kendimi burdan ihbar mi ediym? Sag ol semrayt cok bilimselsin

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Geçen yıl soğan- patates vurgunu yapanlar bu yıl yumurtadan vurgun yapıyorlar gibi. Tavuk çiftliklerine baskınlar bekliyorum.
    Bir evvelki sene oldu o, geçen sene 50+50 okka stok yaptım zarar ettim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Iyide adamlar icin her kameraya flash monte edemezler hepsini infraredli de yapamazlar naapsinlar bazi bug lar var sistemin icinde
    Gece siyah ve siyahi de siyah
    Bunu her babayigit kamera ayiramaz
    Benimde dedelerim sudan dan izmir aydin a gelmisler osmanli zamani
    Kameralara bende yakalanmiyorum o yuzden siyahi ten tinajimla bazan ee naapiym yani kendi kendimi burdan ihbar mi ediym?
    Yok yakalanmazsan sorun yok.
    Seni baskasi diye yakaliyorlar, sorun orada.
    Haa birde siyahileri gorile benzetmisti bir ara yapay zeka

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yediremez bence sn cumartesi ,o kadar çok parametre giriliyor ki, yapay zeka kül yutmaz.Yüzünüzdeki kemiklerin arasındaki değiştilemez mesafeler ,gözleriniz arasındaki mesafe,yüzünüzdeki oranlar vs yumuşak dokuda yapılan değişimlerden kül yutmaz da kemikler üzerinde de baya bir uğraşılırsa çok çok ufak bir ihtimalle belki diyorum.
    Erkeklerin doğal zekası bile çözemiyor bu hileleri. Yanaktaki kemik mi, silikon mu, botoks mu, bunu ayırt etmek için X-Ray kamera lazım.

6. Bir aralar google image search coşmuştu, fotonuzu yükleyip search ediyorsunuz, internet veri tabanında ne var ne yok bulup getiriyordu, hatta eğlenceli bir servis imkanı da sunmuşlardı, bana benzeyenleri bul diyorsunuz, dünyanın öbür ucundan size aşırı benzeyen onlarca tip buluyordu. Sonra etik tartışmalar filan oldu, kısıtlandı bu fonksiyon. Şimdi daha çok renk uyumundan ya da birebir aynıysa oradan yürüyor image search olayı. Tabi buradan da bir iki komplo teorisi çıkar ya, neyse.

7.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Yok yakalanmassan sorun yok.
    Seni baskasi diye yakaliyorlar, sorun orada.
    Haa birde siyahileri gorile benzetmisti bir ara yapay zeka
    Tamam sikinti yok mernis no ezberimde
    Fiziki goril benzerlikli
    Ama fil testinde olmadik Yeri tutup eline gelirse yani
    Goril yerine harbiden fil bu diyebilirsin de

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir aralar google image search coşmuştu, fotonuzu yükleyip search ediyorsunuz, internet veri tabanında ne var ne yok bulup getiriyordu, hatta eğlenceli bir servis imkanı da sunmuşlardı, bana benzeyenleri bul diyorsunuz, dünyanın öbür ucundan size aşırı benzeyen onlarca tip buluyordu. Sonra etik tartışmalar filan oldu, kısıtlandı bu fonksiyon. Şimdi daha çok renk uyumundan ya da birebir aynıysa oradan yürüyor image search olayı. Tabi buradan da bir iki komplo teorisi çıkar ya, neyse.
    Hemen çıkartalım bir komplo, yüz yaşlandırma programı vardı tertemiz fotonuzu veriyordunuz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 398/996 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •