Sayfa 410/996 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    bu cahiller yuzunden bu haldeyiz , al iste akp secmeni diyenler hic aynaya bakiyor mu..
    kadin cahil ancak chp li kismin goremedigini soyluyor.bugun cikip iktidar ugruna hdp ye yanasan veya ozgurluk , demokrasi diyip 20 yildir her secimi kaybeden lideri daha kendi koltugundan indiremeyen bir parti mi yonetecek ulkeyi.insanlar kuvvet ister.otorite ister.kilicdaroglunda bunlarin hangisi mevcut ?

her secimde iktidar olmayacagini bile bile verdigimiz bu parti ,kendi elleri ile akp yi iktidar yaptigini goremiyorsa suc bu kadin gibi olan secmende mi ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Demek ki bir gercegi görüp kılıcdaroglu sıyasetı bırakmalı ki savunacakları bır sey kalmasın. Daha chp bunu anlayamadı senelerdir.
    Daha önce Baykal zamanında da aynı algı operasyonları Baykal için yapılıyordu, o zamanın basınını arşivlerden bulabilirsiniz...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu corona ,kriz insanda kafa mı kalıyor.Bizim sülaleden de coronaya 2 kurban verdik.Biri geçen hafta.
    Basiniz sag olsun
    Demek vehamet cok buyuk boyutta
    Akraba Bi doktor dahi yardim edemiyor
    Bende yaldir yaldir mrna tip asi nasil edinilir Yollarini arastiriyordum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu corona ,kriz insanda kafa mı kalıyor.Bizim sülaleden de coronaya 2 kurban verdik.Biri geçen hafta.
    Başınız sağolsun, ölenlere Allah rahmet etsin...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Başınız sağolsun, ben de çok sevdiğim bir akrabamı kaybettim maalesef.
    Sağolun sizin de başınız sağolsun

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Basiniz sag olsun
    Demek vehamet cok buyuk boyutta
    Akraba Bi doktor dahi yardim edemiyor
    Bende yaldir yaldir mrna tip asi nasil edinilir Yollarini arastiriyordum
    Nereye yardım diyorsun sn moruk.Hastalığın bilinen tedavisi yok.Gerçi iki akrabanın da yaşı ileriydi eşlik eden hastalıkları vardı,bu hastalıkla başetmeleri çok zordu,tedavi falan yok arkadaşlar,kendinizi koruyun.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Buradaki herkes Mason 'muş galiba o kadar net bilgiler veriyorlar ki . Nasıl insiye ediyorsunuz ben de gireyim locaya, evde canım sıkılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu cahiller yuzunden bu haldeyiz , al iste akp secmeni diyenler hic aynaya bakiyor mu..
    kadin cahil ancak chp li kismin goremedigini soyluyor.bugun cikip iktidar ugruna hdp ye yanasan veya ozgurluk , demokrasi diyip 20 yildir her secimi kaybeden lideri daha kendi koltugundan indiremeyen bir parti mi yonetecek ulkeyi.insanlar kuvvet ister.otorite ister.kilicdaroglunda bunlarin hangisi mevcut ?

her secimde iktidar olmayacagini bile bile verdigimiz bu parti ,kendi elleri ile akp yi iktidar yaptigini goremiyorsa suc bu kadin gibi olan secmende mi ?
    chp 34 yıllık liderini değiştirdi yine tek başına iktidar olamadı sorun kişi alakalı değil sosyolojik gibi..

Sayfa 410/996 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •