Sayfa 411/996 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bitcoin 35000 dolar..
    Gözümün önünde müşterim 5 coin aldı 7500 den tanesi.. dalga geçmiştim bi de adamla, olmayan parayı aldın diye..
    2016 nın Ağustosuydu ,matematikçi bir arkadaş 4100 dolardan bitcoin alayım mı ,diye sordu.Ben de sakın alma 6 sene önce 4.5 dolarmış,dedim. Adam beni aramıyor artık.Siz siz olun akraba ve arkadaşlara tavsiye vermeyin.....

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bir a.k.p gidip bir digeri gelecekse, bize sunulani secmek zorunda birakilacaksak bu ulkede hicbir sey duzelemez, 10 yillardir duzelmedigi gibi, sorunu kökten cozmek gerekir.
    Düzelmeyecek zaten. Her yıl biraz daha fakirleşip, kaos ortamı ile tanışıp, sonunda ülkenin bölünmesine, parçalanmasına seyirci kalacağız.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kadıncağız için demediklerini bırakmamışlar, çok acımasızlar. Onun yerine anlamayı denemeli, başka kim var ki oyumu vereyim diyor.

Püf noktası da burada işte. Adamlar ne kadar merkez sağda sivrilen, saygınlığıyla doğal lider durumunda/hitabeti ile güçlü v.s., oy bölme kapasitesine sahip adam varsa bünyelerine kattılar, muhalefetin de liderini tayin ettiler (Baykal kaset vakası, Önder Sav ve kadroların tasfiyesi v.s.), olmadı muhalefet partisini (MHP) komple bağladılar kendilerine. Demokrasiyi hacklediler diyorum. Acayip de proaktifler bu konuda. Bizim millette büyük adam yaklaşımı hakimdir, hiç bir alternatif partinin başına liderlik kaabiliyeti olan, hitabeti güçlü birinin geçmesine hele ki merkez sağda izin vermeyecekler, ya satın alacaklar, ya sindirecekler, ya da bel altı çalışacaklar.

Çaresizliği öğretmişler, halbuki çare sizsiniz. Öte yandan sağ sol veya liderlik de hikaye, Chattam House'a gidip biat etmeyen kimsenin şansı yoktur bu ülkede.

Bu kadar muhtaç duruma düşürülen bir insan, 1000-2000 TL ye de, bir torba erzağa da, belediyeden bir iş sözüne de, oyunu satar, satacaktır. Küçük bir ilçe düşünün, 30-40 bin nüfuslu. 3 partiye dağılmış olsun oy oranları, tüm bu gerçeklikle seçimi kazanmak için harcanması gereken (-ilave dağıtılması gereken) para o kadar az ki. Mevzu dönüp dolaşıp aynı yere çıkar, Demokrasi mi, Cumhuriyet mi, ilk kurucu meclisin dediği mi son millet meclisinin dediği mi yani..

Bu kadına ne denebilir ki, bizim ufaklık XXXX TL harcıyor Marlboro Touch içiyor pzvk. Bu bir günah sadece
    İmzamı atarım,sadece bir ekleme,neden son 18 yılda yapılabilecekken,100 binlerce kişiye iş sağlayacak fabrika vb yatırımlar değilde asla geri dönüşü olmayacak alanlara yatırım yapıldı?

Cevabı bu kadıncağız ve benzerlerinde saklı...eğer bir fabrikada çalışsa,düzenli bir aylık geliri olsa,kendisine daha iyi bir hayat vaat edene oy verecek ama yaratılan bu algıyla eline verilen 1000 tl onlar giderse elinden alınacağını,aç kalacağını düşünüp yine aynı yapıya oy veriyor,öğretilmiş çaresizlik....

Ülkeyi bu duruma getirenenden medet umanlara şaşayım.

Hiç birine verme o zaman.

Onların çalmalarına çırpmalarına alet olma.

Vebal alma.

TÜRKİYE'deki talana oy verenlerde ortaktır.

TANRI katında onlardanda hesap sorulacaktır.

Tabiki gerçekten bir dine inanıyorlarsa.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Düzelmeyecek zaten. Her yıl biraz daha fakirleşip, kaos ortamı ile tanışıp, sonunda ülkenin bölünmesine, parçalanmasına seyirci kalacağız.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence bi sure duzelcek
    Emniyet parasutunu cekip yukselirsin ya o an
    Onun gibi
    Ama internet sosyal medyasi abd den dogru yayilan
    Cok guclu
    Adama oyle bi sunar ki
    Patatesi
    Patatese inanma zorunda kalirsin
    Yani tekrar kandircaklar
    Ve gene
    Dipleme
    Nasi karsi koyujan be abi
    Yuzyillik enstituler var orda
    Tek isleri
    Aksiyon icin teori uretme
    Nasi dunyayi parnaklariz?

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Buradaki herkes Mason 'muş galiba o kadar net bilgiler veriyorlar ki . Nasıl insiye ediyorsunuz ben de gireyim locaya, evde canım sıkılıyor.
    Dun dedim cikin bi adim one diye
    Kimse cikmadi
    Burda mason yok yani
    Biz bizeyiz

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Buradaki herkes Mason 'muş galiba o kadar net bilgiler veriyorlar ki . Nasıl insiye ediyorsunuz ben de gireyim locaya, evde canım sıkılıyor.
    Yok girme ben de vazcaydım girmekten, halbuki fantazi mantezi de varmış locada diye, ne hayaller kurmuştum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    gel seni 4. dereceden ketum üstad olarak başlatalım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 411/996 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •