Sayfa 76/1009 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    komando sen bankaları kandıran adamdın, ucuza alıp pahalıya satandın.

nası bilmezsin bileşik faiz formülünü..

ytd.

syg,
    Bankaları kandırmak?

Bugün %20 ile 1 sene mevduat bağlayıp 6 ay sonra faizler düştüğünde kredi çekmek istesen yok sana kredi vermeyiz mi derler?

Ya da 1 yıllık mevduat yapan kişi oranlar düştüğünde kredi çekip ev alamaz mı?

Bankaları kandırmak mı oluyor?

Benim yaptığımı Türkiye'de bir çok kişi yapıyor siz bunu bu zamana kadar düşünemediyseniz bence kendinizi sorgulayın.

Bu arada bileşik faizi hesaplamayı biliyorum ama bunu excel de bir formül haline nasıl getirebilirim onu soruyorum.

İnternette 1 yıllık olarak hesaplama veriliyor ben aylık bazda hesaplama bakıyorum.

Yardımcı olamazsanız tartışma yaratmak için cevap yazıp forumu meşgul etmeyin

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    diyom ya yakında kokun çıkacak mevduat topiğinde bile biririyle çelişen mesajlarını peş peşe görüyorum
    kimin kaçıncı nikisin kimin nesisin yakında yakayı ele verirsin
    Günümüzde Osmanlı ( sadece vurdulu- kırdılı bölümü ) hayranlığı tavan yapıyor. Kimisi Yeniçeri , reis, ustam denmesinden hoşlanıyor. Kimileri de ( kifayetsizler ) güç sembolü gibi Komando , bordo bereli vb. tercih ediyor. Bu işleri tüm yandaş kanalların dizilerinde sistematik olarak işleyerek aslında amaçları , Türk milletinin geçmişinde övünülen değerlerin karalanması dır.

Misal ; Türk Özel kuvvetlerinin Irakta başına çuval geçirilmesi ( Milletin başına balyozdu ) . Kayseri Komando Tugayının çarşı iznine çıkan askerlerine kurulan kahpe tuzak yine '' Kalbinizi sökeriz '' mesajıdır. Bu nedenle ben bu şekilde özel manası olan kavramların nick olarak kullanılmasına karşıyım. Niyetinin iyi olmadığı kesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    https://www.dunya.com/ekonomi/teb-ge...-haberi-605767

.."Tasarrufları TEB Marifetli Hesap'la artırmaya odaklanacağız"

Ümit Leblebici, 2021'in, özellikle tasarrufların artırılması yönünde kritik bir rol oynayacağına işaret ederek, "Bilhassa TL varlıklara yönelimin teşvik edileceği bir döneme giriyoruz. Merkez Bankamızın birincil önceliğe koyduğu fiyat istikrarı politikasına paralel olarak, tasarruf sahiplerinin ve yatırımcıların Türk lirası varlıklara ilgisinin artacağını düşünüyoruz. Biz de önümüzdeki dönemde TEB Marifetli Hesap ile Türkiye'de tasarruf alışkanlığını geliştirmeye yönelik adımlarımızı güçlendirerek bu konuda katkı sağlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek dönemde, "iyi ve örnek banka" olma anlayışıyla, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle sektöre katkı sağlarken, çalışanlarının, müşterilerinin, hissedarlarının ve toplumun olmak üzere tüm paydaşlara değer katan, topluma pozitif etki yaratan çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Leblebici, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan, yenilikçi, pratik bankacılık anlayışıyla aktif müşteri tabanlarını genişleterek gelecek 5 yılda aktif müşteri sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti."
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Günümüzde Osmanlı ( sadece vurdulu- kırdılı bölümü ) hayranlığı tavan yapıyor. Kimisi Yeniçeri , reis, ustam denmesinden hoşlanıyor. Kimileri de ( kifayetsizler ) güç sembolü gibi Komando , bordo bereli vb. tercih ediyor. Bu işleri tüm yandaş kanalların dizilerinde sistematik olarak işleyerek aslında amaçları , Türk milletinin geçmişinde övünülen değerlerin karalanması dır.

Misal ; Türk Özel kuvvetlerinin Irakta başına çuval geçirilmesi ( Milletin başına balyozdu ) . Kayseri Komando Tugayının çarşı iznine çıkan askerlerine kurulan kahpe tuzak yine '' Kalbinizi sökeriz '' mesajıdır. Bu nedenle ben bu şekilde özel manası olan kavramların nick olarak kullanılmasına karşıyım. Niyetinin iyi olmadığı kesin.
    Bu vatan bugün varsa o laf ettiğin komandolar sayesinde yobaz herif

TÜİK: (Aralık)
    - TÜFE %1.25 (Beklenti %0.90 Önceki %2.30)
    - TÜFE (Yıllık) %14.60 (Beklenti %10.77 Önceki %14.03)
    - Yurt İçi ÜFE %2.36 (Önceki %4.08)
    - Yurt İçi ÜFE (Yıllık) %25.15 (Önceki %23.11)
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

6. Sn iyimser enflasyon konusunda tebrikler...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    Bu vatan bugün varsa o laf ettiğin komandolar sayesinde yobaz herif

Evet sn. yobaz ! tam da ben de bu vatan için önemli olan değerlerin isminin senin gibi sokak kabadayılarınca kullanılmamasını söyledim. Askere , polise ( devlete ) saldıran bölücüler kadar senin gibi bu değerlerin arkasına saklanarak pis işlerine kalkan yapanlar da tehdittir. Sıkışınca vatan- millet diyen ama bu milletin değerlerini bilmeyenler susun da adam sanalım sizi.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Evet sn. yobaz ! tam da ben de bu vatan için önemli olan değerlerin isminin senin gibi sokak kabadayılarınca kullanılmamasını söyledim. Askere , polise ( devlete ) saldıran bölücüler kadar senin gibi bu değerlerin arkasına saklanarak pis işlerine kalkan yapanlar da tehdittir. Sıkışınca vatan- millet diyen ama bu milletin değerlerini bilmeyenler susun da adam sanalım sizi.
    İnan bana komik geliyorsun! Sen hangi cümlemden bunları çıkardın da söyledin? Karşındaki insanla alakalı tek bir bilgin var mı ? Mesela en azından mesleğim ne bunu biliyor musun? ya da en basiti hangi takımı tutarım.

İnsan yaftalamak bu kadar basit mi? Sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum ve cevap vermiyorum...

Sayfa 76/1009 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •