Birleşme olacağı diye bir haber yok ki bunu kim söylüyor bilmiyorum ama söylediğiniz bilgi dolandırıcılık maddesine girmiyor mu olmayan bir şeyi varmış gibi beyan etmek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birleşme olacağı diye bir haber yok ki bunu kim söylüyor bilmiyorum ama söylediğiniz bilgi dolandırıcılık maddesine girmiyor mu olmayan bir şeyi varmış gibi beyan etmek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lütfen önceki satın almaları bakınız
Tansas migros ve dohol ve doğan yayıncılık
Şöyle düşünün eğer spk tebliğlerini okumıyorsanız. KİPA bilançosu migros la konsolide oldu zaten
Tahta neden açık kalsın mutlaka Kottan çıkacak
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrıya pek mal alacaklarını sanmıyorum. Beklenti büyük zira
Birleşme ve Kottan çıkma iki.ayrı kmu değil
Tam tersine birleşmeden sonra. Kottan çıkılıyor şuan tansas hissesi yok firma fa yok dyhol de yok
Soyle 2 ayri konu:
Yuzde 98 gibi gerekli orana ulasir ve kottan cikmak icin basvurabilir ve ortada kipa hissesi kalmaz
Yada bu 98 orana ulasamaz ve migrosla kipayi birlestirmeye karar verir ve ortada kipa hissesi kalmaz.
Ilk durumda kottan cikma tebligine gore kipa hissesine lot basina belli bi fiyat odenir (son ay,6aylik ortalama vs gore)
Ikinci durumda ise bir birlesme orani belirlenir ve kipa hissedarina lotu karsiloginda migros hissesi verilir..
Bu iki durum birbirinden cok farkli sonuclar dogurabilir sn izmirli
Ytd
Sayın analiz sever
Anadolu grubu eğer dışarıdan hisse toplayıp 95.5 olan oranını 98 e yükseltecek se bunu bist e bildirmesi gerekmiyor mu
Kendi adına değil bir fon adına alıp yaptığını varsayalım yüzde 2.5 hisse alacak tahtadan
Buda kabaca 33 milyon lot ediyor
Tahtadaki satış kademelerinde oldukça çok açık pozisyon yazıldığını ve sımsıkı silindiğini bildiğimizden. 33 milyon lot toplamaya çalışan bir grubun hisseyi en az 3-4 tavan yaptırması gerek
O da bence garanti değil
Saygılar
Yer İmleri