Sayfa 959/1078 İlkİlk ... 45985990994995795895996096196910091059 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    www.teknik-analiz.com

sürekli güncelleyerek paylaşıyordum. Fakat o zamanlar borsa sıkıcı bir yer olduğundan pey fazla ilgilenen olmadı. Ben de "o kadar emeği boşuna veriyorum" diyerek siteyi güncellemekten vazgeçtim... Eskiler bilirler...
    Veeee.
    Yeni senenin ilk fırçasını değerli üstadımdan yedik afiyet olsun. Biz, bilgem Don Kişot gelir diye beklerken, üstadım golü atıverdi. Gerçi üstadım ne dese hakkı var üzerimizde. Canın sağolsun üstadım. Başımızın üstünde yerin var.

Bu arada

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Merhaba Dandanakan abim, bana bişey söylendide, onun için yazmış değilim abi.
    Yeni üye diye görünce hele birde kuşlu siteden bahsedince aman " Dikkat " diyeyim dedim.
    Aslında dün gece oturup yazmak istiyordum biraz pazar günü rehaveti biraz da hanımın yoğun baskıları ders çalışıp ta konuya giremedim.
    The Economist 2021 kapağından bahsedecektim.
    Bizi ilgilendiren tarafından bahsedeyim kısaca kollu makineyi bilirsiniz en azından çalışma mantığını bilirsiniz. Slot machine ekranlarının basic olan modelleri 3 lüdür. Dikkat çekici tarafı, ekrandaki slot machine 4 parçadan oluşuyor. 4 çeyrek olarak düşünün. Yani 2021 4 ncü çeyrek. O çeyrek dilimin en başında bir grafik var, grafik te bir önceki tepeyi aşan bir grafik var. Yani uzun bir yolumuz var. Bu The economist in 2020 için yapılmış olan kapağınıda geçmiş sayfalarda yorum yapmıştık. Bu yılın ikinci 6 aylık dönemi için ordada bir betimleme vardı takip edenler hatırlayacaklardır.
    Ancak Bu kapakta anormal bir durum var. Aşağıdaki CASH OUT butonunun olduğu yer SPİN dir.
    "CASH OUT" YAŞAYIP HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.
    Bu konuyla ilgili Ertan beyin görüşleri var. Başlığı takip eden meraklı bir arkadaşla özelden sohbet etmiştik. Buradan da en son videoyu paylaşayım ilgilenenler ve gözden kaçıranların takip edebilmesi amacıyla

https://youtu.be/wSS2uNvgNMc
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz...
    Hoşbulduk; elbette sizin de yaptiginiz teknik analizi begeniyordum zaten..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Sayfasında paylaştım ama orayı takip etmeyenler için buradan da paylaşayım...

Yeni yılın ilk grafiği, eski yıldan kalan grafiğin güncel hâli...

Yoruma gerek olmadığını düşünüyorum. Değişen bir durum yok, yol haritamızla birebir olmasa da çok yakınlarından geçerek ilerlemeye devam ediyoruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

TAKAS üzerine çalışmalarım devam ediyor...

Programı geliştirmeye ve her gün yeni bir şey eklemeye çalışıyorum.

Görselliğe şu aşamada çok önem veremiyorum o nedenle sizler için sunduğum grafiklerde en çok şikayet edilen konu "hangisinin hangisi olduğu?" ile ilgili...

Önce iç yapısı ile çalışır hâle getirmeye uğraştım. Şimdi de yavaş yavaş bu tip sorunları çözemeye çalışacağım inşaAllah...

Kafanıza takılan şeyleri yazabilirsiniz...

Görmek istediğiniz Takas varsa sizler için hazırlarım...

Özel filtreleme yapma imkanımız da var:

- İlk 5-10 gibi

- Son 5-10 gibi

- Belli bir Kurum veya kurumlar için..

- Belli bir lot miktarının altındakiler/üstündekiler gibi...

Takas Çalışmasında 2 gündür takıldığım yeri nihâyet aştım.

Grafiklerde artık hangisi hangisi diye aramaya gerek kalmadı. Grafiğin üstünde maksimum noktasında kısa kod ile kurumu gösterme işlemi yaptım. Açıklaması da sol yan tarafta bulunuyor...

İstediğiniz hisse ve hisseye özel kurum varsa sorun yok hepsini halledebiliriz... :utangac

Deneme amaçlı ISCTR Takası...

7. Eline sağlık sn.T/A giderek daha anlaşılır oluyor. Her kurum rengi değişik renk olursa daha güzel olacak.
    Hatırlarsan geri sayfalarda takas anlamında emeklilik ve yatırım fonları ile ilgili muhabbet vardı.

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Veeee.
    Yeni senenin ilk fırçasını değerli üstadımdan yedik afiyet olsun. Biz, bilgem Don Kişot gelir diye beklerken, üstadım golü atıverdi. Gerçi üstadım ne dese hakkı var üzerimizde. Canın sağolsun üstadım. Başımızın üstünde yerin var.

Bu arada

Bu konuyla ilgili Ertan beyin görüşleri var. Başlığı takip eden meraklı bir arkadaşla özelden sohbet etmiştik. Buradan da en son videoyu paylaşayım ilgilenenler ve gözden kaçıranların takip edebilmesi amacıyla

https://youtu.be/wSS2uNvgNMc
    Bu arada durum bu ise işimiz çok zor selim.

Sayfa 959/1078 İlkİlk ... 45985990994995795895996096196910091059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •