Sayfa 902/1004 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Kurumların alım satımlarının fiyat üzerindeki etkisi kolayca gözlemlenebiliyor. Çok güzel bir iş başardınız sn.T/A, elinize sağlık.

Saklama oranı yüksek olmadığı için grafikte gözükmeyen kurumlardan, oransal olarak değişimi (örneğin son ay, ya da son üç ay için) yüksek olan kurumlar süzülerek, bunlara da grafikte yer vermek mümkün olabilir mi ?

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dediğinizi doğru anladım mı bilemiyorum ama PETKM için filtre yaparak,

- Son kapanış verilerine göre 20milyon altı ve 5milyon üstü olacak şekilde seçim yaptım...

Grafik böyle oluyor...

Filtre işlemleri için tecrübeli olan arkadaşların yardımına ihtiyacım oluyor. Neyi neye göre yapmam gerektiği konusunda yol gösteren olmadan bu işler zor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Aracı kurumları belirtmek için kullandığım küçük kutucuklar, kurumların Maksimum seviyelerine koyulmuştur...

Arada atlananlar olabiliyor ama bundan daha iyisini yapamadım. Bu hâle getirmek bayağı uğraştırdı...

3. Anlıyorum.
    Mevcut hali de son derece işlevsel.
    Teşekkürler.
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dediğinizi doğru anladım mı bilemiyorum ama PETKM için filtre yaparak,

- Son kapanış verilerine göre 20milyon altı ve 5milyon üstü olacak şekilde seçim yaptım...

Grafik böyle oluyor...

Filtre işlemleri için tecrübeli olan arkadaşların yardımına ihtiyacım oluyor. Neyi neye göre yapmam gerektiği konusunda yol gösteren olmadan bu işler zor...

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Sayın t/a
    bi zahmet aksa
    teşekkürler
    elimde değil takibimde.
    AKSA şimdi hazır oldu...

3 farklı grafik ekliyorum. Birazdan 1 tane de en küçüklerle ilgili sn. SDT için hazırlayacağım...

Grafiklerde günümüze doğru zoom yaparak ekledim...

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Anlıyorum.
    Mevcut hali de son derece işlevsel.
    Teşekkürler.

Az önceki paylaşımda da bahsettiğim gibi AKSA için 5milyon altını görmek isteyince ortaya çıkan durum böyle...

Bunlara mutlaka filtreleme yapmak lâzım. Zaman içerisinde el birliği ile bu filtreleri geliştireceğimizi umuyorum...

Verilerde ve grafikte sıkıntı kalmadı denebilir. Önemli olan şimdi bunları işlemekte...

6. yüz karası seçimlerim
    sahol
    polho(bilançoda zaten bi şey yok)

7. otkarın kayıtlı sermaye tavanı 100 mlyon
    önümüzdeki 5 senede ciddi bir bedelsiz verme ihtimali şimdilik yok
    sahol
    kayıtlı sermaye tavanı 3 milyar
    oda önümüzdeki 5 senede öyle yüklü bir bedelsiz verme ihtimali yok
    kap açıklamalarından o sonuç çıkıyor.

Sayfa 902/1004 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri