Sayfa 439/996 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Reuters : BDDK finansal piyasalarda manipülasyon, yanıltıcı işlem ve uygulamalarına ilişkin yönetmelikte değişikliğe hazırlanıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. GUBRF' deki matematik bilen kardeş;

-Ben altın dedim ama kara altın, yanlış anlaşıldı.

Bir kere de değişik bir şey olsun şu borsada yahu..

İSMEN...bakın bu değişik..ilgiyle izliyorum sadece..hala gidecek gibi duruyor.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bugün de 30 aralıktaki 7,30 dibini aşağı kıramadı. Sağlam bir dip/destek çalışması yapıyor.

Satışlar bu seviyelerden güçlü bir taleple karşılanıyor...
    eski düzeltmeler 3 ay sürmüş.

bu ayı yeni dip yaparak kapatmasını beklerim.

ancak ne kadar gereksiz kurum varsa 7.20 7.10 7 yok 6.50 olacak diye rapor yazınca.

sanırım bu adamlar tüymeye hazırlanıyor.

biden senatoyuda aldı.

malum biz şuan ABD'nin hasımlarıyla yaptırımlar yoluyla mücadele ettiği bir ülkeyiz.....

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    sana önerim bir kömürcüye gir kömür tozu al onunla fırçala daha organik kimyasal yooktur içinde sanki reklamını yaptığın şey %100 doğal bir şey sonuçta o da kimyasal canım benim.

40 liralık diş macunu ile 3 liralık arasındaki tek fark 37 liradır. Biz yıllarca pazarlamayı boşuna okumadık.

İkisinide ağzına sokarsın birisi seni tatmin etmez diğeri haz verir ama sana kör ürün testi yapsak arasındaki farkı lezzetine göre seçersin muzlu mu çilekli mi nasıl seviyorsan
    olayı çok iyi biliyorsun tarifinden belli muhtemelen çok yalamaktan geliyor tecrüben
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tüpraşa sert düzeltme gelebilir. Eğer gelmiyorsa...daha çook yolu var demektir. Bence gelecek.YTD
    tüpraşta 130 yoncada 12 hatta 13 e doğru bi gidiş olacak bence o paraları getirenler doları 2 ye katlamadan gitmez
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tüpraşta 130 yoncada 12 hatta 13 e doğru bi gidiş olacak bence o paraları getirenler doları 2 ye katlamadan gitmez
    123-125 arası görünüyor bir düzeltmeden sonra, 130 larda çanağa da gidecek gibi öte yandan..

7. Dün Sn JAS ın bahsettiği ihtimal..hemen kısa düzeltip 113.9 u sert yukarı geçerse..o işte çanağa giden senaryo..YTD

Bizim piyasa açıkken dövize talep olduğu için aşağı sarkıtamıyorlar.Ancak bizde piyasa kapandıktan sonra isterlerse yapabilirler.

Sayfa 439/996 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •