Sayın Kızıldağ tüm dünya piyasalarını nasıl görüyorsunuz...
Düşünceleriniz önemli..
Ve ciddiye alıyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kızıldağ tüm dünya piyasalarını nasıl görüyorsunuz...
Düşünceleriniz önemli..
Ve ciddiye alıyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alaysalardan bizon sürüsü geçsin demiştim.
22 topikte acaba beddua eden mi oldu bana her hafta bir uzvumdan sakatlanıyorum bir de buradan helallik alayım dedim bayram günü .
Olmazsa barışalım 31 inçi başlığı ben açayım Şubat ayında öpüp barışalım ayılarla
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Trump kurduğu düzenin değişmeyeceğini düşündü, düşündürdü. Öyle bir korku salmış ki, İngiltere AB ye yeniden girmek istese şaşırmamak lazım. Şimdi dünya Trump tersi bir oluşuma yöneldi. Evet pandemi var kimse inkar etmiyor, ama 12 yıldır görülmeyen metal fiyatları soğumak bilmiyor. Trump gitti dünya ticareti Barış imzaladı. Biden sonrası ticaretin hızlanacağı bir dönem olacak. Bizim borsamızda ilginç bir durum var. Evet ben ikna oldum dolara tövbe ettim hisse almak istiyorum diyene raflarda kalan THY vakıf ve Halkbank veriyorlar başka seçenek kalmadı. Diğer hisseler uçuz olmasada korunuyor. Bu pek badem işi değil. Bazen insan inanmak istediğini sürekli diline getirir. Açık açık devasa bir yabancı oyunu içeride. Pandemide mal saklama deposu garanti yatırımın içini boşalttı malı kendilerine çekti yabancılar. Emaneti henüz yeni aldılar. Muhtemelen 82-82 164 bin endeks gelir. Hükümet için darbe neden söyleniyor, seçimle gideceği olmadığı için. O zaman erken seçim de yok. İçeride faiz dolar denklemi tabelada çözüldü. Swap anlaşması not artırımları hazirana kadar görülebilir. Doların 2018 hezimeti asla unutulmaz. Tüm TL varlıklar dolar bazında izlenirse karar vermek kolaylaşır. Özetle tüketim ve ticari yönde baskılanan küresel bir açlık var. Ticaretin yeniden açılması basılan paraları borç ve dengesiz alacakları unutturacaktır.
abdde sıkıyonetim ilan edileceğine dair iddialar var..hala daha eksiye geçmesse con cons bu borsayı bırakmak lazım
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
ABD shortlanır mı buradan arkadaşlar... Ne dersiniz?
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Yer İmleri