Sayfa 28/602 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Hocam bntas da hedef ne sanki hareket başlıcak gibi duruyor
    Katkı olsun diye kendimce 4,97-5.12 seviyelerini önemsiyorum.

2. KLMSN güzel gözüküyor.YTD:

3. KATMR 3,20 üzeri +++ YTD.

4. IPEKE saatlıkta hazır gözüküyor.YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    KATMR 3,20 üzeri +++ YTD.
    Esma hocam , KATMR 3.30 direnç üstü 3.32 kapadı. Kapanış ve alımlar çok iyi . 3.50 de hafif bir direnci var . Ucuz kalan sanayi ve araç ekipman şirketi. Bence asıl atraksiyon 3.50 üstünde olur ...

6. Esma hanım bugün MNDRS 3,40 a kadar geldim geri çekildi. Menderes için beklentiniz nedir

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    KLMSN güzel gözüküyor.YTD:
    Esma hanım Çelik hocam sabret dedi. tutmaya devam ediyorum bende.tek sıkıntı tahta yapıcı çok fena.

8. Herkese merhaba. Aranıza bugün katıldım. Hayatımda ilk kez bir forum sitesine üye oluyorum. Bu sayfada bambaşka bir aura hissettim. İçinde borsa olupta agresiflikten ve bilmeden-biliyormuşcasına tavırlardan yoksun; böyle aile ortamı gibi samimi ve seviyeli bir ortam görmedim daha önce. Yaklaşık 1-2 aydır misafir olarak izliyordum ama çelik hocanın çağrısına kulak verip üye oldum
    Borsa konusuna gelince yaklaşık 6-7 ay önce başladım. formasyon, indikatör,osilatör vs. çalışan bir acemiyim diyelim. Tecrübelerinizden 1-2 aydır gizliden faydalandığım için başta Çelik hocaya,sonrasında mebes, hakan ve esma hocama teşekkür ederim

Sayfa 28/602 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •