Sayfa 532/775 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    Çok umutlanma dostum yine sana bana malları bir bu kadar daha taşıtırlar. Bunların niyeti götürmek olsaydı bu kadar ky yatırımcının geldiği milletin 80-100-300-500 fiyatına bakmadan aldığı ortamda yukarı çekerler malı servislerdi. Demek ki böyle niyetleri yok bence niyetleri yine kötü söylemedi demeyin...
    Bakma sen dıger sırketlerın 300-500 olduguna borc içinde cogu doviz cinsinden..kendilerini kurtarsınlar diye göz yumuluyor.. kendilerini kurtarsın diye saka maka 10 mılyonum olsaydı zamanında 1 mılyon ona 1 mılyon buna dıye dagıtsaydım 300 milyonum olmustu.
    Dehset para kazandılar bu para tatlı geldı kolay kolay bırakmazlar

2.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bakma sen dıger sırketlerın 300-500 olduguna borc içinde cogu doviz cinsinden..kendilerini kurtarsınlar diye göz yumuluyor.. kendilerini kurtarsın diye saka maka 10 mılyonum olsaydı zamanında 1 mılyon ona 1 mılyon buna dıye dagıtsaydım 300 milyonum olmustu.
    Dehset para kazandılar bu para tatlı geldı kolay kolay bırakmazlar
    Sonuçta netaş gitmedi götürmüyorlar bir türlü bizi ilgilendiren bu ! Götürecekleri de benzemiyor bizim paramızı burada 5-6 yılda pul ettiler ya ona üzülüyorum.

Sonuçta netaş gitmedi götürmüyorlar bir türlü bizi ilgilendiren bu ! Götürecekleri de benzemiyor bizim paramızı burada 5-6 yılda pul ettiler ya ona üzülüyorum.
    işte 5-6 sene bekledık pul ettıler 500-600 olmadan satmak yok benım ıcın...
    lakin ciddi miktarda girenler için gercekten zor

4.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    işte 5-6 sene bekledık pul ettıler 500-600 olmadan satmak yok benım ıcın...
    lakin ciddi miktarda girenler için gercekten zor
    Bu çapsız speğin sen 500-600 götüreceğine inanıyor musun ? Neresinden tutsan elinde kalıyor bu hissenin speği çapsız yönetimi çapsız, nasıl olacak o dediğin fiyatlar valla bilmiyorum. İyi fiyatlara gitmesini hacı bekler gibi bekliyoruz. Sonumuzu Allah hayır etsin. Hala 26.75 kenarında gezdiriyor içine koymaya kalkarsa vay halimize Teknikçi mi avlıyor diyeceğim ama aklı olan bunu bilen eski borsacılar zaten bunun yanında bile geçmez o kadar mimli bir şirket borsa camiasında...

Bu çapsız speğin sen 500-600 götüreceğine inanıyor musun ? Neresinden tutsan elinde kalıyor bu hissenin speği çapsız yönetimi çapsız, nasıl olacak o dediğin fiyatlar valla bilmiyorum. İyi fiyatlara gitmesini hacı bekler gibi bekliyoruz. Sonumuzu Allah hayır etsin. Hala 26.75 kenarında gezdiriyor içine koymaya kalkarsa vay halimize Teknikçi mi avlıyor diyeceğim ama aklı olan bunu bilen eski borsacılar zaten bunun yanında bile geçmez o kadar mimli bir şirket borsa camiasında...
    cimbeton 340 olduysa netaşta 400 olur rahat rahat ....ama istemesi lazım tahtacının o var

6. Haber geldi. Baskının sebebi belli oldu.

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

***NETAS*** NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.( Yeni İş İlişkisi

***NETAS*** NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.( Yeni İş İlişkisi )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Yeni İş İlişkisi

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
    Müşteri (Customer)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
    Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş.
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
    %2,60
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
    %0,57
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
    01/01/2021
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
    -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
    Ciroya olumlu katkısı olacaktır.
    Açıklamalar

Şirketimiz ile Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş. arasında İstanbul dahil 13 ilde yeni nesil 112 acil çağrı merkezi projesi altyapı kurulumu işi hizmet ve mal alımı kapsamında toplam bedeli 138.000.000 TL + KDV bedelli üç farklı sözleşme imzalanmıştır. 30/12/2020 tarihi itibariyle imzalanan sözleşmeler 01.01.2021-01.06.2021 dönemini kapsamaktadır.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/897871

BIST

(07/01/2021 - 18:17:35)

7 gun olmus ımzalayalı sen sımdı haber ver

Sayfa 532/775 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz