Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bence çok yanlış düşünüyorsun
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sacma sapan komik işler. Bunlara bakıp istikrarlı para kazanan bir kişi çıksın dişimi kıracağım.

Zaten görüyoruz paçavra oldu analizler de yapanlar da dipte daha dip tepede daha tepe diyorlardı, son çıkışta da alayı shortta kaldı al sana teknik analiz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Finansal enstrümanlar tahmin edilemez. Tek yönlü ( dolar uçacak- düşecek borsa uçacak- düşecek) tüm yazılar saçmalık, yazanların da alayı şarlatandır bana göre. Hiç bir enstrumanda tek yönlü olunmaz, komik yani. Trend yönünde işlem her zaman avantajlidir haklısınız.
     Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Aynı şey yükselecek diyenler için de geçerli,aslında bir trend var
    yükselişteyse kısaca adamlar maldaysa tobosu da flaması da
    tutuyor,buna karşılık destek kırılıyor yükselen takoz kırılıyor vs.ama
    beklendiği gibi olmuyor,sadece tuzak olarak kalıyor,
    trend düşüş yönüne döndüğünde de
    düşecek diyenlerin analizleri tutacak kırılması gereken takoz kırılacak
    ikili tepe obo vs...

3. Tam olarak öyle değil abi.. bugün bunun dip notu paylaşıldı.. neymiş tepede tobo aranmazmış..
    İyi de ben 15 dakikalık grafikte yatay piyasa da V formasyonu ve tobo .. aşılamazsa ikili tepe gösterdim..sadece bu net görülen 3 formasyon peki ne demek ...
    1 aşağı yönlü ama tam oluşmamış diger ikisi tam oluşmu.sonuc stop koyar girersin..ya da pişmesini bekler girerein..
    Bur da görüyorum ciddi anlamda indikatör okumayı bile formasyonlara göre strateji belirleyemeyen adamalr var ve kazandığını iddia ediyor ve hatta kazandık diyorlar her iki yöne..
    108 den beridir mal tutan ben formasyon trend ve sistem ekmeği yedim..
    Yanlış düşünüyorsunuz...
    Adam burda uyumsuzluk deyip yorum beceremiyor...
    Sonra teknik bir işe yaramıyor deniliyor...
    İyi de o adak bilmiyor
     Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Aynı şey yükselecek diyenler için de geçerli,aslında bir trend var
    yükselişteyse kısaca adamlar maldaysa tobosu da flaması da
    tutuyor,buna karşılık destek kırılıyor yükselen takoz kırılıyor vs.ama
    beklendiği gibi olmuyor,sadece tuzak olarak kalıyor,
    trend düşüş yönüne döndüğünde de
    düşecek diyenlerin analizleri tutacak kırılması gereken takoz kırılacak
    ikili tepe obo vs...

4. Uzun vade analiz yapan da mı şarlatan hocam mesela deniz kiraz şarlatan mı ya da sindomad fuzzy falan verge falan
    Finansal enstrümanlar tahmin edilemez. Tek yönlü ( dolar uçacak- düşecek borsa uçacak- düşecek) tüm yazılar saçmalık, yazanların da alayı şarlatandır bana göre. Hiç bir enstrumanda tek yönlü olunmaz, komik yani. Trend yönünde işlem her zaman avantajlidir haklısınız.

Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

Zaten samimiyetle inanıp bunları yazanlar kendileri de dönem dönem batıyor.

Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz

makara yapmış gibi olayayımda gerçekten hiç anlamadığımdan dolayı mantığını anlamak için bi göz gezdireyim demiştim. doğruyu söylemek gerekirse öğrenip istifade etmek gibi bir niyetim hiç olmadı. çünkü yıllarca bu rakamlar üzerine verdiğim emeği bi dakkada çöpe atmayı hiç düşünmedim. ha bide üssel ortalama deniyor. neymiş diye google baktım zamanında bir oyuncunun kendi anlayışına göre tesbit ettiği bir yöntem olduğunu anladım.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

indikatörlerde sorun
    sampling peryot olması.
    peryotsuz bir indikatör yaparsanız belki farklı olur.
    yıllardır bunu düşünürüm.bazı çalışmalarım oldu ,ama tam formülünü bulamadım..
    sinyaller peryotlarla sınırlı.
    14 peryotta uyumsuzluk veren bir indikatör 20 veya 25 peyotta vermiyor.yada 40
    bu yüzden yanılgılar oluşuyor.

7. Teknik işe yaramıyor demiyorum, indikator dediğin fiyat ve en babası fiyat + hacim in fonksiyonudur. Bunlari istediğin kadar kurcala bi b.k çıkmaz diyorum. Uyumsuzluk yazıyordu mesela sn. Koc, 123 binde. Al sana uyumsuzluk 30 bin aldı üstüne.

Lineer, tek indikator veya onu kesince al bunu deyince ver tarzı analizler kaybetmeye mahkumdur diyorum.

Eger kantitatif bir sisteminiz varsa yazın, kodlaması benden, bakalım kaç senede batacak?

Bu şekilde teknik analiz yapacağına ver palaya iban dan gonder kafan rahat etsin diyorum.

Siz başka şey yapıyorsunuz veya başka türlü kullanıyorsanız bilemem. Ben sadece fiyat, hacim ve bollinher ile 1 dakikalikta senede 70 bin puan alırım istikrarlı olarak 10 sene diyorum, bakalım alabilecek miyim
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Tam olarak öyle değil abi.. bugün bunun dip notu paylaşıldı.. neymiş tepede tobo aranmazmış..
    İyi de ben 15 dakikalık grafikte yatay piyasa da V formasyonu ve tobo .. aşılamazsa ikili tepe gösterdim..sadece bu net görülen 3 formasyon peki ne demek ...
    1 aşağı yönlü ama tam oluşmamış diger ikisi tam oluşmu.sonuc stop koyar girersin..ya da pişmesini bekler girerein..
    Bur da görüyorum ciddi anlamda indikatör okumayı bile formasyonlara göre strateji belirleyemeyen adamalr var ve kazandığını iddia ediyor ve hatta kazandık diyorlar her iki yöne..
    108 den beridir mal tutan ben formasyon trend ve sistem ekmeği yedim..
    Yanlış düşünüyorsunuz...
    Adam burda uyumsuzluk deyip yorum beceremiyor...
    Sonra teknik bir işe yaramıyor deniliyor...
    İyi de o adak bilmiyor

8. Aklında olsun algo ya kafa yoran bir insam olarak diyorum algotrade bos iş ama hic bir algomda ne momentum ne de rsi olmadı...ve fena degiller ama.islemleri manuel yaparım uyarım ruhsuszum..zaten rsi ile başladı isen o iş bitmiş..bar içinde günlük barda mesela aldırmayan sistem çöptür..
    Algo işi robot işi net anlamda boş iş onun yerine kendi sistemini kur swing trade et pişmesini ve olgunlaşmasını bekle backtestini yap bekle..en iyisi budur
    Çok basit, bunların burada yazdıklarını kodladım sistem yaptım backtestte en iyisi 2 senede batıyor. Rsi 80 diye sat da bir gör bakalım dünya kaç bucak.

Zaten samimiyetle inanıp bunları yazanlar kendileri de dönem dönem batıyor.

Ya madem batıyoruz bari başka bir şey deneyelim diyen henüz başlıkta çıkmadı dört gözle beklemedeyiz

Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •