Borsa kuruluşundan beri cidden böyle para görmedi artık senetlere baktığımızda son bir-iki sene için ucuz hisse bulmak için zorlanılıyor taaa ki; hisselerin 10 yıllık grafiğine bakılıp daha iyi yorum gerektiriyor ..
1570 geçilirse 1670 ,bence 1670 üstü yok bu seneytd
1245+1245-819=1670
rakamlar bist 100 içindir.......
Borsada ciddi bir eksen kayması var ve bununla ilgili birkaç şey yazılması gerekirse.
Geçmişte Forumlarda neler döndüğü bilen bilir, yani yerli yatırımcıların piyasayı domine etmediği dönem, piyasaya yeni giren yatırımcıların Twitter'da gördüğü teknik analizler üzerinden yatırım yapma eğilimi çok daha yaygınlaştı .
abi bu ne şans bilmiyorum, iki gün önce kullandığım bilgisayar bozuldu, dünde tam şans öğlen araca biri çarpıp kaçmış, ekran başından ayrıldık gittik kaçan aracı bulalım yok polisle falan akşam ettik, geldim ki garan kız yukarı gitmiş, baktım neden çıkmış diye, aracı kurumları malı yedirmek için hepsi bir yandan rapor yayınlamışlar hedef yazmışlar falan falan.. canı sağolsun sorun değil, shortta devam, ben hala görüşümde ısrarcıyım, ahanda orada duruyor, XU030 1710 - 1715 üstüne çıksın da görelim.. haa diyelim ki çıktı short falan direk kapat full long gir geç yaparım.. boğalar da ralliye kendini iyice inandırmış olduğuna göre artık sezonu kapama vakti geldi diyorum..
![]()
Yer İmleri