Sayfa 623/2459 İlkİlk ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... SonSon
Arama sonucu : 19667 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Ben de kimsenin acı receteyi kabul edecegini sanmiyorum
    .. adalet istedigini de sanmiyorum.. herkes kendinin derdinde ... bu tum parti tabanlari icin boyle bence. O yuzden boyle geldi boyle gider zaten kac senelik ömrümuz var cok da sey yapmamak lazim diye düşünüyorum :D
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2. Mevcut iktidar bugüne fakire vererek geldi. Yer yer iyi şeyler de yaptı. Bundan sonra da vererek ülke bir yere gelemez. Şimdi geri vites uçurumdan aşağı giderken yapsan fayda etmez. Bundan sonra yapılacak profesyonel düzeyde hamleler bize fayda eder. Bakın ab yi topla bütün makam arabası ne kadar bizde ne kadar. Adam arabanin membasi altında bu kadar makam arabası yok.

3. Buna katılıyorum. Ve eklemek istiyorum. Turkiyede demokrasi tam anlamı ile tecelli etmiştir. Halk iktidardır. Halk ne isterse yapılmaktadır.

Sorun şu, halka ne istersen yapılacak demekle benim 4 yaşındaki çocuğumu sokağa bırakıp her istediğini yapmakta özgürsün demem arasında hiç bir fark yoktur.

Particilik, siyaset yapıp da siyasetten para kazanmayan insanlar bana göre aptaldır. Para kazanmayan adam siyaset konuşmasın hiç birinin diğerinden farkı yoktur. Toplumsal değişim, dönüşüm olmadan ister yeşil ister kırmızı ister de mor partiyi seç hiç bir halt olmaz.
     Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    İşin nihai çözümü dış finansmana dayalı mevcut ekonomik büyüme modelinin değişmesidir. Ancak iktidarın bu değişimi yapabilecek iradesi ve kudreti yoktur. Esasında tabandan halktan gelecek kuvvetli bir değişim talebi olmadıkça, hiç bir iktidar böylesi büyük bir işe kalkışmaz. Çünkü bu yıllar sürecek sancılı bir ekonomik ve sosyal süreç olacaktır.

İşin palyatif çözümlerine gelirsek, faizleri yükselterek kısa vadede ya da bir takım yapısal reformlarla uzun vadede rahatlama sağlanabilir ki, bunlar zaten yapılageliyor. Ancak bu yöntemler, ekonomik modelin bir sonucu olan ülkenin bilançosundaki kronik bozulmayı kayıtsız şartsız durdurmaz.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

...:::vobelıt:::...

Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Diğer ülkelerde durum daha kötü.. kendiside biliyor... Sorun diğer ülkelerin daha kötü olduğunu söylememe bence..

Burası kötü tamam. Diğerleri ne durumda peki..
    Biz Türkiye’de yaşadığımız için ülkemizin rakamları konuşuyor olabilir miyiz?
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    XXX ülkesinde durum çok kötü diye kendi halimize sevinelim mi diyorsunuz.
    O zaman YYY ve ZZZ ülkeleri bizden iyi diye üzülelim mi yani.
    Rakamları konuşmayalım her şey toz pembe diyelim o zaman.
    Bu şuna benzer; Sağlam dayak yiyen birinin acımadı ki acımadı ki demesi gibi.
    İyi bir haberim var size. MB rezervleri eksi 57 milyar dolar değil. An itibariyle 150 milyar dolar rezervimiz var.
    Almanya da bizi kıskanıyor.

CiciBebe Guest
    Valla hükümet çok insaflı abi. Ben olsam rezervi -250 ye dayarım sonra bir karar alırım 3 de bir fiyattan bozarım. Devletin size sağladığı imkanla ahkam kesip alay ediyorsunuz.

Kimseye bı faydaniz yok. Kusura bakmayın..

CiciBebe Guest
    Kabahat hükümette abi bu kadar herşeye yüz göz olup herkese her imkanı vermesinde. Tam convertible dünyanın hangi ülkesinde var. Git Brezilya da 100 dolar bozdur 3 realdan bozuyor bir dünya vergi var.

Siz abi devletin size sağladığı imkanla alay ediyorsunuz çok yazık gerçekten..

Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Valla hükümet çok insaflı abi. Ben olsam rezervi -250 ye dayarım sonra bir karar alırım 3 de bir fiyattan bozarım. Devletin size sağladığı imkanla ahkam kesip alay ediyorsunuz.

Kimseye bı faydaniz yok. Kusura bakmayın..
    Bankalardaki mevduatların % 55’i döviz cinsinden. Alınacak bir kararla 3 de bir fiyattan bozulup TL’ye çevrilsin o zaman.
    Güzel bir öneri. Sonrasında da döviz alım ve satımı yasaklansın ki bir daha bu tarz sorunlar yaşamayalım.

Imsanlari suclamanın herhangi bir anlami yok... tartismaya devam etmenin de... burada sadece rakamları yorumluyoruz... herhangi bir partiye veya kuruma dusmanlik kesinlikle bulunmuyor....
    ... abd de issizligin patladigi donemler bu istatistikler de hafta hafta yazildi... hatta daha bir iki gun once abd nin sirletlerinin cok verimsiz oldugunu batmasi gerekenlerin batmasi ve paranin verimli kullanilmasi gerektigini belirttik...
    Ben bu basligin yorumlarin ve burada paylasilan bilgilerin cok degerli olduguna ulke ekonomisinin ve dunya ekonomisinin gidisati hakkinda degerli verilere yorumlara yer verildigine inanıyorum..
    Kaldi ki binlerce site onlarca forum sayfasi var eger yazilanlarin mantiksiz oldugunu dusunursem takip etmem olur biter
    Dedigim gibi tartismaya devam etmenin anlami olmadigini dusunuyorum
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Sayfa 623/2459 İlkİlk ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •