Sayfa 475/996 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Tut şunun ucunu döşeyelim abi......gibi bence YTD

Biraz kafa dağıtalım

https://twitter.com/yavuzage/status/...235943937?s=09

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Doları sadece yüksek faiz durdurabilir. Tamam diyelim. İyide faizler %25 ve üstü olduğunda üretim istihdam büyüme inşaat tüm sektörlerin iflasına sebep olmayacak mı. Bu şekilde sadece enfilasyonu düşürecem diye faiz artışı bundan daha fazla zarar vermeyek mi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doları sadece yüksek faiz durdurabilir. Tamam diyelim. İyide faizler %25 ve üstü olduğunda üretim istihdam büyüme inşaat tüm sektörlerin iflasına sebep olmayacak mı. Bu şekilde sadece enfilasyonu düşürecem diye faiz artışı bundan daha fazla zarar vermeyek mi.
    Faiz artışı bir noktadan sonra tekrar azaltıma doğru gider. Şu an için pansuman olarak yapıldığını düşünüyorum. Kalıcı olarak yapma niyetleri bence yok

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doları sadece yüksek faiz durdurabilir. Tamam diyelim. İyide faizler %25 ve üstü olduğunda üretim istihdam büyüme inşaat tüm sektörlerin iflasına sebep olmayacak mı. Bu şekilde sadece enfilasyonu düşürecem diye faiz artışı bundan daha fazla zarar vermeyek mi.
    Doları yüksek faiz durduramaz. Ona bir de iyi tasarlanmis bir gelirler politikasinın eşlik etmesi lazım. Sonra yavaş yavaş faizler düşecektir..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Faiz artışı bir noktadan sonra tekrar azaltıma doğru gider. Şu an için pansuman olarak yapıldığını düşünüyorum. Kalıcı olarak yapma niyetleri bence yok

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kalıcı olarak yapma niyeti, hiç bir yönetim için söz konusu olamaz zaten
    iktidara gelip te faizi kalıcı olarak yüksek tutma niyetimiz var dendiğini hiç duymadım..?

Doların dünyada zayıf olduğu bol bol dolar basıldığı pandemi dönemde herkes faizi sıfırĺamaya giderken bile dolar yükselmesin diye faizi arttıran tek ülkeyiz.
    bir halt olacağı yok.

Bitcoin in ani düsüsü ile birlikte türk bitcoin borsaları işlem yapamaz olmus hata vermiş. Zarar ettik diye yatırımcılar köpürmüş

Sayfa 475/996 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •