Sayfa 480/996 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Konu aşı yapma hızı değil,konu aşı temini.Aşı yapmak en kolayı,onun sistemi dağıtımı sorun olmaz da aşı temini konusu karanlık.11 aralıkta başlayacağı söylenen aşı işi hala başlamadı.Ama geçen gece ateş karanın bazı dedikleri biraz içimi rahatlattı.İlk gelen 3 milyon doz 1.5 1.5 iki parti mi yapılacak yoksa bu ay on milyon doz daha gelecekse 3 milyonun hepsi yapılacak mı dendi.O da 2.2 veya 2.5 milyon doz yapılabilir,500 bin doz her duruma karşı yapılmasa yeter dedi.10 milyon doz bu ay gelme olasılığına inanmasa 1.5 milyon 1.5 milyon doz yapılır derdi.Aşı işi de bir kez dünya yüklenirse yüksek miktarda yapılma olasılığı yüksek.Pek çok merkez çalışıyor.Nasıl ki maske işi ilk günlerde tüm dünyada sorun oldu sonra çözüldü.Bu aşı işinin de öyle olma olasılığı yüksek.Turizm işi de var yaza kadar bizimkilerin aşı işine yüklenme olasılığı yüksek.Tabi izliyoruz,pek çok yalan var pek çok çakallık var,hakiki bilgiyi anlamak öğrenmek bazen zor oluyor.
    Diğer bir açıklamam da bu ,bunun da arkasındayım.

Aşı işi kotarılamasa haklı çıktım diye sevinecek gerizekalılar varsa diye bu alıntıları yaptım.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Her geçen gün kendilerini aşıyorlar Allah var, bir siyasinin basın toplantısına telif hakkı uydurabilmek, büyük başarı.

Bu !! demokratik !! haktan bende yararlanmak isterim. Hisse. net yöneticileri bu örnek davranıştan bizi de faydalandırsınlar.

Haklı çıkılır çıkılmaz onu göreceğiz,ama bu konuda sevinmek ne diyeyim en hafif tabiri yazdım,aslında daha ağırları gerekir de tarzım değil.

5. Eskiler boşuna '' gırtlak dokuz boğumdur. İyice düşün öyle konuş '' dememişler. İleride yüz yüze bakabilecek kadar terbiye sınırı bırakmak iyidir. Öyle her başlığa laf yetiştiren sözde komando atamasıyla olmaz bu işler. Adam daha başındaki beresine sahip olamıyor. Rengi nedir diyoruz, mavi mi- bordo mu bilmiyor. Diploması olmayan veya sahte olan birisine - diplomanın verildiği okulda okutulan - bir konuyu sorsanız apışık kalır. Sahte komandoya da cebri yürüyüşü sorsanız google da aratır.

6. bizde aşıyla ilgili sorular çoğaldıkça bademler cevap yerine basın yoluyla masturbasyon yapıyor..

https://www.trthaber.com/haber/dunya...tu-546106.html

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Eskiler boşuna '' gırtlak dokuz boğumdur. İyice düşün öyle konuş '' dememişler. İleride yüz yüze bakabilecek kadar terbiye sınırı bırakmak iyidir. Öyle her başlığa laf yetiştiren sözde komando atamasıyla olmaz bu işler. Adam daha başındaki beresine sahip olamıyor. Rengi nedir diyoruz, mavi mi- bordo mu bilmiyor. Diploması olmayan veya sahte olan birisine - diplomanın verildiği okulda okutulan - bir konuyu sorsanız apışık kalır. Sahte komandoya da cebri yürüyüşü sorsanız google da aratır.
    Derdin ne Ressam? Bu paylaşımını yönetime bildiriyorum umarım gün sonu bir ceza alırsın!

Aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama saygı göstermek zorundasın!

gezdim halep ile şam’ı eyledim ilmi talep. meğer ilim bir hiç imiş illa edeb illa edeb

8. Usdzar

%2.25 yukarda.

Stop

Sayfa 480/996 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •