Sayfa 486/996 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Post

Usdtry>> 7.4636
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2. FBI dan ABD yi karıştıran uyarı! 50 eyalette silahlı protestolar olacak.

FBI ın Biden ın yemin töreni öncesinde ABD nin 50 eyaletinin başkentlerindeki kongre binalarında silahlı protestoların olacağı konusunda uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

https://www.karar.com/fbidan-abdyi-k...olacak-1601041

3. Habire altın reklamları çıkıyor bende; 1/10 Oz Lady Liberty Gold 231.65 dolar, bakır da var..Copper Buffale Round-1 AVDP 1.59 dolar

Altın sitelerine girmedim, ya tradingview ya da yazdıklarımdan cookiliyor, ilginç..Dayı bizde çeyrek, cumhuriyet, reşat geçiyor, ah bi de onu ayıklayabilsen tamam olacak..

4.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Usdtry>> 7.4636
    Adamlar başka boyutta yaşıyorlar vesselam. Muhabbete bakın;

Norveç‘te başlatılan bir kampanya, Finlandiya'nın bağımsızlığının 100. yılı şerefine komşuya dağ hediye etmeyi amaçlıyor. Norveç'in sınırını 200 metre içeri çekmesi ile Finlandiya‘nın en yüksek noktası olacak Halti dağının tepesini hediye etmesini isteyen kampanya halktan da büyük ilgi gördü.Norveç’in toplam yüz ölçümünü çok az değiştirecek bu kampanya başarılı olursa, Finlandiya yeni bir dağa sahip olacak. Telegraph’a röportaj veren kampanyanın sahibi Bjørn Geirr Harsson, "çok az toprak kaybederek, komşumuz için çok hoş bir hediye vermiş oluyoruz" diyor. 2017’de bağımsızlığının 100. yılını kutlayacak Finlandiya’ya dağ verme hakkında ise çok olumlu yorum var. Ayrıca, Norveç Devlet Televizyonu’ndan bir sunucu fikrin çok hoş bir fikir olduğunu belirterek, tüm ülke çapında duyulmasını ve halktan tam destek almasını sağladı.[9] Ancak Norveç Başbakanı Solberg, kampanyaya destek veren Kaafjord Belediye Başkanı Svein Leiros'a gönderdiği mektupta, 1814'te hazırlanan Norveç anayasasının ülkenin bölünmezliğini öngördüğünü hatırlattı ve Finlandiya'ya 'başka hediye bakacaklarını' belirtti.

5. Altın tepecek mi bir daha mı yıkılacak..DXY' i bekliyor, DXY US10Y ile borsaları bekliyor..US10Y de US30Y ye FED müdahalesi bekliyor, FED de Biden koltuğa otursun diye bekliyor. Biden de kimi bekliyor acaba? Dağıt abicim paraları, önden 2 şer bin dolar..TSLA, AMAZON pati yapıyor..YTD

6. Şimdi de zekat reklamı çıkıyor, ZEKATLA, diyanetin..5601

Şöyle mi çalışıyor bunların algo, altını var ki altınla ilgileniyor, altını varsa zekat düşer, daya zekat reklamını bağışta bulunsun, para var bunda

7. Hesap yapalım, 350 milyar dolarım olsa, 35 te 1 ini zekatlasam, hesaplaması kolay olsun, 1 milyar dolar.

10 tane büyükşehire 100 milyon dolardan aşevi kurarım.

100 milyon dolarlık gayrimenkul alsak, vakıf gibi, 100 tane olsun 1 er milyondan, 180 ay kira çarpanından aylık 555.000 dolar geliri olur her ay..Böl 30 a, günlük gelir 18500 dolar, çarp 7.40 la 136.900 TL günlük, 3 öğün sıcak yemek maliyeti 20 TL desek toptan üretimde, 6800 kişi yapar. Ülke ölçeğinde 68000 kişi doyurulur. Ee eşek değiller ya, hayırseverler de yardım etse 70 bin kişi..idaresi, yönetimi teferruat

Zekatmış..

8. Flood yaptım.

Diyelim ki ben çok da sofu bir adamım, Allah'la yatıyor Allah'la kalkıyorum, ağzımdan Allah'ı düşürmüyorum. Yani dünya malı acayip derecede rahatsız ediyor beni. Bu yüzden katsayıyı arttırıyorum, maksat cennetin 5 nci katından 7 nci katına yükselmek, risk getiri fonksiyonu..

O yüzden 40 ta 1 ini değil, %10 unu bağışlıyorum.

Ne yapar, 35 milyar dolar, çarp böl yukarıdaki hesabı, 2 milyon 450 bin kişi yapar. Amanın memlekette aç adam kalmadı yahu.

Neydi Hz Ömer'in kıssası; bu ülkede bir kişi bile bu gece aç yatağına giriyorsa sorumlusu benim, çünkü devlet benim.

Bu elbette bir çözüm değildir, önemli olan ekonominin gelişmesi herkesin iş ve güvence sahibi olmasıdır. Ama bu kadar çok müslümanın olduğu bir memlekette bu kadar çok aç insan varsa, bu net ve açık bir göstergedir. Neyin olduğunu herkesin kendi vicdanına bırakıyorum.

Topikte son gönderi sahibi olmak irrite ediyor beni ahali, kurtarın, yoksa floodlayacam bakın

Sayfa 486/996 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •