Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1. Oynak beyim sizin vakvak bugün yürüyecek gibi ha?

2.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Oynak beyim sizin vakvak bugün yürüyecek gibi ha?
    MAK yürümez ortak, o kağıt bu alemin gördüğü en sinsi en ş....z kağıttır. küfür ettirir başka bir şeye yaramaz.

Valla totem yapmıyorum kağıdın geçmişi ortada 1 dönem dışında kimsenin yüzüne bir gülümseme bile kondurmamış, kerameti kendinden menkul, bir kağıt.

diyeceksin fuat dur naptın, daha dün girdin. hayır, ben 9,40'lardan alıp zararına satmış idim bu kağıdı
    asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    MAK yürümez ortak, o kağıt bu alemin gördüğü en sinsi en ş....z kağıttır. küfür ettirir başka bir şeye yaramaz.

Valla totem yapmıyorum kağıdın geçmişi ortada 1 dönem dışında kimsenin yüzüne bir gülümseme bile kondurmamış, kerameti kendinden menkul, bir kağıt.

diyeceksin fuat dur naptın, daha dün girdin. hayır, ben 9,40'lardan alıp zararına satmış idim bu kağıdı
    Oynak beyimin kağıtlar şelale. Devreler kesmiş. Ortalıkta gözükmüyor baksana.

4.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    ben sabah yazdım ortak, taban açar, tavan kapatır , izle. bir günde %20 vermek huyudur

5.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    ben sabah yazdım ortak, taban açar, tavan kapatır , izle. bir günde %20 vermek huyudur
    Eğer ben tabandan alırsam ardına 5 gün taban gider. O yüzden elleşmiyorum ki zarara girmeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Eğer ben tabandan alırsam ardına 5 gün taban gider. O yüzden elleşmiyorum ki zarara girmeyin
    hahahah sen de benim gibi biraz kısmetsizsin focabeyi ortagim

allah ilmi isteyene parayi istedigine verirmis, demek ki para bize bozacak ki bize vermiyor

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Toplantidaydim odabasim dur
    Patron sacma sapan seyler istiyeah

8. Merhabalar bir süredir sizlerin takiçisiyim.Mak ta yükseliş ben de bekliyorum.Şimdilik 500 lot ile başladım bu trend de umarım süründrümez.

Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •