Sayfa 914/1001 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    tekrar over doz yaptık.
    Siz biraz palaylan kavga ededurun, türübünden izliyim sizi
    ihtiyaç halinde süüüle, çekinme asdass
    Hamdım Piştim Yandım

2. vadeli saatlik satda,günlük alda.......

Hidayet Türkoğlu bıraktı mı?

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu'nun mevcut görevlerinden el çektirildiği ileri sürüldü. AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın bazı isimler ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu'nun yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon Avro'yu Türkiye'ye getirmesini istedi.

Türkoğlu, parayı Türkiye'ye getirmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Hidayet Türkoğlu'na Saray'daki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı'ndan da istifa etmesi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından Hidayet Türkoğlu'nun eşi ve çocuklarını ABD'ye gönderdiği, kendisinin de yurtdışına çıkmak için hazırlık yaptığı belirtildi. Türkoğlu'nun birkaç gün içinde istifasını vereceği ve yerine ise Harun Erdenay'ın getirileceği kaydedildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kti-mi-1805303
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Güzel itiraf short açmışsın batmış

Olmayan haber olmayan rapor ile kendi iftiralarınla halkbankasina iftira atıyorsun..

Koy dedim raporu haberi kıyamadın.

Adamı gözünden tanırım..
    Nasıl bi kompleks nasıl bi kişilik bozukluğu.. Allah akıl fikir versin.. Evet battım diyeyim bari mutlu olun..

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Nasıl bi kompleks nasıl bi kişilik bozukluğu.. Allah akıl fikir versin.. Evet battım diyeyim bari mutlu olun..
    haberi raporu koysaydın iş değişirdi iftira attın malesef

şu anki görüntüye göre bir öngörüm var ama çabuk değişiyor manzara onun için herkes kendi gözlüğünden baksın diye... aakşamdan akşama
    Bektaşiye sormuşlar: Namaz kılar mısın? Bektaşi hızlı hızlı cevap vermiş: Bayramdan Bayrama...
    İçki içer misin? demişler bu kezâ Bektaşi ağır ağır cevap vermiş: Akşamdaaaan akşama...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Hidayet Türkoğlu bıraktı mı?

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu'nun mevcut görevlerinden el çektirildiği ileri sürüldü. AKP'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın bazı isimler ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu'nun yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon Avro'yu Türkiye'ye getirmesini istedi.

Türkoğlu, parayı Türkiye'ye getirmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Hidayet Türkoğlu'na Saray'daki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı'ndan da istifa etmesi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından Hidayet Türkoğlu'nun eşi ve çocuklarını ABD'ye gönderdiği, kendisinin de yurtdışına çıkmak için hazırlık yaptığı belirtildi. Türkoğlu'nun birkaç gün içinde istifasını vereceği ve yerine ise Harun Erdenay'ın getirileceği kaydedildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...kti-mi-1805303
    150 milyon Euro'yu ne yapmışta kazanmış?? Ticaretle mi uğraşıyor? Fabrikası mı var?

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    150 milyon Euro'yu ne yapmışta kazanmış?? Ticaretle mi uğraşıyor? Fabrikası mı var?
    eski milli basketbolcu, nba de oynadı zamanında..

burada önemli nokta iddia doğruysa akp istemesine rağmen parasını getirmemesi, yani bir nevi bunlara güvenmemesi.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 914/1001 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •