Kaşıkla topladiysaniz boz emaneti kepçeyle vermeye hazır olun asdasasdas
2 kat olsa süper, ucuz derim... çoğu arabada 3 kat civarı. Motoru büyük arabalarda ise 4-5 kata çıkıyo.
Amerikada Corvette base modeli 70-90 bin dolar aralığında. Türkiyede 500 bin dolar. 5 katından da fazlaymış...
Taşı toprağı altınmıydı neydi bizim buraların, ondan heralde...:P
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Beyefendi benim 8 senedir biriktirdiğim 15 tane hisse var..uzun vade temettü emeklisi olmaya çalışan biriyim.. Piyasayı yüksek görüyosam aylık alımlarımı keser gider altın alır gitti gözüyle bakıp piyasayı shortlarım bi miktar.. Benim serzenişim bankalar ile ilgili.. Siz banka avukatı filan mısınız? Laflarımı çarpıtıyorsunuz?bankalardan ne çıkarınız var karşınızdaki en ufak banka eleştirilerine, batık söylemlerini tehdit ediyosunuz
tekrar over doz yaptık.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Katılmıyorum.
Türkiye bence gizli bir komunizm ile yönetiliyor. Herkes devlete çalışıyor gibi. Hepimiz bireyiz. Öncelik kendimiz ve çekirdek ailemiz olmalı ama türkiye'de öncelik devlete bakmak gibi...
Amerika'da da yaşadım. Hatta annem Amerikalı ztn. Hayatımın en mutlu senelerinide ordayken geçirdim. İnanılmaz severim. Aile işi burda olduğu için mecburen döndüm, istemeyerek, mızmızlanarak döndüm fakat 10 seneye, yani 50 li yaşlarda herşeyi satar gider yine orda yaşarım.
İki ülke arasında ki yaşam kalitesi farkı... tofaş ve ferrari diyelim. Kimse kendini kandırmasın. Orda vergi kaçırmasanızda hayat standartınız çok daha yüksek. Omzunuzda devlet ağırlığı hissetmezsiniz. Rahat rahat para harcarsınız. Hele amerika'da para kazanıyorsanız, her şey çok şey çok ucuz geliyor zaten.
Benim hayat standardım burda da çok yüksek. O şekilde değerlendiriyorum. Yani düşük bütçe ile Amerika'da kabus olabilir. Ama para harciyim, güzel evlerde oturayim iyi arabalara bineyim vs diyorsanız arada ki uçurumu sölemeye gerek bile yok. Burda ucuz olan tek şey evler...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri