Sayfa 909/1001 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yurtdışına ihracat yapıp babalar gibi tahsilat yapan güzide şirketler varken iç piyasaya verdiği kredinin akibeti belli olmayan bankalara para girmesinin tek mantıklı açıklaması borsaya girilebilecek en derin tahtalar.. Yoksa halkın 1,5 dolar milyar batığı yeni açığa çıktı... Akbank demişken 300 milyon dolarlık avm yi kucağına bıraktılar. Bunlar kamuoyuna yansıttıkları.. Arka planı bilmiyoruz
    Bankalar böyle ama TEK Bİ HABERE BAKAR..
    Batak varsa fırsatta vardır..Bu kuzu nun lafı..Çok sevdim ondan habersiz kullanacam..
    Nedir o büyük fırsat..
    Bugün hükümet çıkıp bankaların batıklarını özel bi şirkette toplayacaz ve bunu ilgilenen yabancı-türk yatırımcılara satacağız dese..
    Bankalar en az 5 gün tavan çeker..Sonra da durmaz yani..O fiyatın üzerinden 45 derece eğimle çıkışa devam eder..

2.  Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    yazmiyim yazmiyim diyorum... halk da oyle birşey yok uydurup durma yeter yahu..
    Gazetelerden okuduğumuz satıştay raporu yalan mı yani.. Kumpas haber mi bankaların itibarını zedelemek için çıkarılmış

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Gazetelerden okuduğumuz satıştay raporu yalan mı yani.. Kumpas haber mi bankaların itibarını zedelemek için çıkarılmış
    halk bankasının haberini sayıştay raporu nu koy koymazsan iftiracısın

4. Ağanın biri zengin kalkışı yapıyor

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bankalar böyle ama TEK Bİ HABERE BAKAR..
    Batak varsa fırsatta vardır..Bu kuzu nun lafı..Çok sevdim ondan habersiz kullanacam..
    Nedir o büyük fırsat..
    Bugün hükümet çıkıp bankaların batıklarını özel bi şirkette toplayacaz ve bunu ilgilenen yabancı-türk yatırımcılara satacağız dese..
    Bankalar en az 5 gün tavan çeker..
    Öyle ama bu batakların bedelini enflasyon ile ödüyoruz.. Neden böyle düşünüyorum... Pandemi den dolayı devlet yeterince tahsilat yapamıyor zaten.. M1, m2, m3 para arzı bu seneki yüzde 80 lerde(tam bilmiyorum).. İşin içine kuraklık, üretim eksikliğine bağlı gıda enflasyonu da girdimi gelde çık işin içinden.. Bu batık krediler bu para arzlarından karşılanmasada ileride ciddi sıkıntı olabilir.. Derhal her banka 6 ay 1 seneye kadar olan vadelerdeki batıklarını açıklamalı bence.. Bu borç sorunu ileride çok büyük hiperenflasyona sebebiyet verebilir

6.  Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    halk bankasının haberini sayıştay raporu nu koy koymazsan iftiracısın
    Git Bi sözcü al oku..

CiciBebe Guest
    Git Bi sözcü al oku..
    shortta batmışsın ifftira yalan yazıyorsun halk bankası hakkında

Öyle ama bu batakların bedelini enflasyon ile ödüyoruz.. Neden böyle düşünüyorum... Pandemi den dolayı devlet yeterince tahsilat yapamıyor zaten.. M1, m2, m3 para arzı bu seneki yüzde 80 lerde(tam bilmiyorum).. İşin içine kuraklık, üretim eksikliğine bağlı gıda enflasyonu da girdimi gelde çık işin içinden.. Bu batık krediler bu para arzlarından karşılanmasada ileride ciddi sıkıntı olabilir.. Derhal her banka 6 ay 1 seneye kadar olan vadelerdeki batıklarını açıklamalı bence.. Bu borç sorunu ileride çok büyük hiperenflasyona sebebiyet verebilir
    18 yılda 3 trilyon dolar tahsilat yaptı.. vergi vb.. bu paralar nerde ?? şeklinde sormak lazım.. "yol mu yabdılar ??", paralar yollarda mı??

olay israftır.. şatafattır..padişah gibi yaşamak arzusudur (hükümetin).. yıllardır yapılan ciddiyetsiz yönetim tarzı yamalarla idare etti.. ama artık yama tutmuyor..

bu hükümet dünyanın en yüksek vergilerini toplayan hükümeti..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 909/1001 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •