Sayfa 493/996 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Günlük durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Naci ağbal damat gittikten sonra pazar günü tüm bankaların temsilcilerini toplayıp acil bir toplantı yapmıştı,gavur bankacılar da o toplantıdaydı .Yani yol haritası aslında kabak gibi adamların önündeydi.

3.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku

bu bebe şimdi bizim piyasayı neresiyle takip ediyorda 7.50de kalacak demiş.

donunu alırlar senin...
    programa bağlanmadan pazarlığı yapıyordur onlar
    zaten çıkaracakları adamlar bellidir, güvercin ol bizi üzme deniyordur..

4.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    8.40 kaymadığını bunlara yedirirler mi? onu başkası yedi...
    Mart 2020-ağustos 2020 döneminde net hata noksanda kaçan para 10 milyar usd.

Ekim- kasım 2020 iki aydaki net hata noksandan içeri giren para 4,5 milyar usd..

Baba filminde şöyle bir replik vardır; mb ile swap'ı yapan kimse, parayı getirip götüren de odur..

Yediler be dağ gibi adama resmen.. cosa nostra böyle işte ... 🙂

5. Büyükelçi “yaptırım kesin” dedi, iş insanları buza kesti

https://yetkinreport.com/2021/01/12/...ri-buza-kesti/

.

biden senatoyuda aldı. tr ile ilgili tek ters kelime etsin bu bebeleri ve poziyonlarını görelim.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Beyler yalnız pazarlık masasından haberimiz yok ve kriz yaratan birçok şey konuşulmaz oldu. Ne Doğu Akdeniz ne Suriye ne s-400. Her şey bir anda gündeme dışı kaldı.

Ne taahhüt ettik ve bu taahhüte ne kadar bağlı kalabiliriz? Yahut neyi taahhüt edeceğimiz beklentisi var ?

Ya da milletin benim gibi düşünüp rehavete kapılmasını istiyorlar, bilemiyorum.

Yalnız bu Biden, şimdiye kadarki başkanlardan daha derin daha karmaşık bir adam gibi geliyor, yani Trump ve Obama 'ya göre . Göreceğiz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ama hangi masada neyi verirsek verelim ömrü hikaye değiştirmez bence .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Beyler yalnız pazarlık masasından haberimiz yok ve kriz yaratan birçok şey konuşulmaz oldu. Ne Doğu Akdeniz ne Suriye ne s-400. Her şey bir anda gündeme dışı kaldı.

Ne taahhüt ettik ve bu taahhüte ne kadar bağlı kalabiliriz? Yahut neyi taahhüt edeceğimiz beklentisi var ?

Ya da milletin benim gibi düşünüp rehavete kapılmasını istiyorlar, bilemiyorum.

Yalnız bu Biden, şimdiye kadarki başkanlardan daha derin daha karmaşık bir adam gibi geliyor, yani Trump ve Obama 'ya göre . Göreceğiz.
    Daha yeni türksat uydusu amerikadan uzaya yollandı. Hindistan s-400 silah sistemi almak istiyor. Bence herşeye biden ve korona arası verildi. Sonra yola devam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 493/996 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •