Sayfa 69/602 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam 16.88 seviyesinin üzerinde rahatlanir. PAPİL dende umutluyum nedersiniz hocam.
    Cümleten hayırlı sabahlar dostlar.O koşan PAPIl kızımızmı.....Sol kulvardaki CEMTS bir atak bekliyoruz senden haydi ağır abe bizi üzme..

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı sabahlar dostlar.O koşan PAPIl kızımızmı.....Sol kulvardaki CEMTS bir atak bekliyoruz senden haydi ağır abe bizi üzme..
    PAPIL 24.48 ve 25.08 de önemli direnci vardı bizde ilk partiyi ilk dirençten ikinci partiyi 24.85 ten verdik.23.78 le lotları çoğaltarak yerine koyduk.Kesinlikle YTD. Fikirlerim beni bağlar kimseyi etkilemek için değildir.
    Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 11:19.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Pilav üstü döner yanına ayran cikarmi [emoji38]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Pilav üstü döner yanına ayran cikarmi [emoji38]

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Pilav üstü dönerimizi PAPIL kızımızdan çıkardık.Ayranı belki USAK verir kim bilir.Rabbim nasip ederse tabiki...

5. PAPIL zirve üstü (23.50) kaldıkça Fibo % 1.618 olan 26.06 ilk hedefim olur.Kesinlikle YTD.
    Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 11:44.

6. Esma hanım papil de gedik 600k blok sattı kap sabahkı kaptan sonra 25 i gördürüp 24 altına cektıler ne dusunuyosunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Balıkçı43 Yazıyı Oku
    Esma hanım papil de gedik 600k blok sattı kap sabahkı kaptan sonra 25 i gördürüp 24 altına cektıler ne dusunuyosunuz
    Satsınlar kardeşim ben orta vadede tutuyorum.Ölmesek hep beraber gelecekte hangi rakamlara ulaştığını göreceğiz.Seçkin ve yenilikçi iş modeli önemli büyüme potansiyeli sunan PAPIL kızımız büyümeye devam edecek ablaları gibi dünyaya nam salacak. Evet gedik blok mal satmışlar kap haberi ile...anlasmali ise iyidir..size bana caktiysa iyi deildir..bence
    28.12.2020 ile 07.01.2021 tarihleri arasında yabancı payı 0.24 ten 12.51 yükselmiş ytd.

İnsanlar 24 saat yüz ve göz tanıma sistemi ile takip edilebiliyor. #papil bu konuda sistem ve yazılama sahip
    bir şirket.
    #Türkiye bu sistemi kullanırsa papil güclü aday .YTD
    Son düzenleme : esma; 13-01-2021 saat: 12:21.

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Satsınlar kardeşim ben orta vadede tutuyorum.Ölmesek hep beraber gelecekte hangi rakamlara ulaştığını göreceğiz.Seçkin ve yenilikçi iş modeli önemli büyüme potansiyeli sunan PAPIL kızımız büyümeye devam edecek ablaları gibi dünyaya nam salacak. Evet gedik blok mal satmışlar kap haberi ile...anlasmali ise iyidir..size bana caktiysa iyi deildir..bence
    28.12.2020 ile 07.01.2021 tarihleri arasında yabancı payı 0.24 ten 12.51 yükselmiş ytd.

İnsanlar 24 saat yüz ve göz tanıma sistemi ile takip edilebiliyor. #papil bu konuda sistem ve yazılama sahip
    bir şirket.
    #Türkiye bu sistemi kullanırsa papil güclü aday .YTD
    Teşekkurler esma hanım beklemedyız o vakit
    Zaten fincan kulp ta onaya ınmıs ve almıs gorutmusu var 23.5 altı kapanıs olmadıgı surece sorun yok gibi duruyor

Sayfa 69/602 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •