ne halta yarayacak bayrama yetişmeyen kına.
Originally Posted by kuluçka Yav bi kiprasma otur bi yerde. Hissene hedef fiyat koy bekle hedefe yaklasinca buluruz gececek bi yer. Sabah aksam hisse arayarak kafayi siyiracan.
Originally Posted by batanborsacı abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi.
Originally Posted by koçari kangru gibi sıçrayarak gitmesi gereken hisse aldım kaplumbağa kesildi başıma. nasibüke yusibüke
Originally Posted by koçari abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi. 6 temmuz da aksa ile ondan az tırtıkladım 7 temmuzda tavandan elimi yıkadım halt etmişim y.t.değil
Originally Posted by koçari abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak kıpraşmadım sarky'u seyrediyorum ....................n trene baktığı gibi. sarkuysan alsaydın eldeki kuş kaçardı muhtemelen
Originally Posted by batanborsacı 6 temmuz da aksa ile ondan az tırtıkladım 7 temmuzda tavandan elimi yıkadım halt etmişim y.t.değil yazık........
Hayır bu kadar göstere göstere götürmezlerdi hep ters köşe yaparlardı kabak gibi göründü dün.
Forum Rules
Yer İmleri