Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sarkuysan alsaydın eldeki kuş kaçardı muhtemelen
    lkmn'ın tavan serisine bağlamasını umuyor bekliyorum yoksa sarkyda aksa da çok sırıtıyorlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    kangru gibi sıçrayarak gitmesi gereken hisse aldım
    kaplumbağa kesildi başıma.
    Bazı hisselerde gördüm tek seferde alım yaparsan ve satıştan alırsan üzerine oynuyorlar hissi veriyor yanılıyor da olabilirim ama öyle tipler var ki tane tane lot sayıyorlar diye düşünüyorum götürmeye başladıklarında da ileri geri yapıp bir sarsiyorlar sanki o durum tabii hissi kesin bi şey yok

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bazı hisselerde gördüm tek seferde alım yaparsan ve satıştan alırsan üzerine oynuyorlar hissi veriyor yanılıyor da olabilirim ama öyle tipler var ki tane tane lot sayıyorlar diye düşünüyorum götürmeye başladıklarında da ileri geri yapıp bir sarsiyorlar sanki o durum tabii hissi kesin bi şey yok
    Akacak kan damarda durmaz bu kadar açık görünen mal toplama mutlu sonla sonlanır, elbet sattığımızda almak istediklerimiz gitmiş olsa bile alacak hisse bulunur.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Akacak kan damarda durmaz bu kadar açık görünen mal toplama mutlu sonla sonlanır, elbet sattığımızda almak istediklerimiz gitmiş olsa bile alacak hisse bulunur.
    ha şunu bileydin. umarım 2 saat sonrada aynı düşüncelere sahip olursun.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Evet aynen imzamı atarım , sabırlı olmak lazım doğru fiyatla doğru yerde iseniz, gidenlerin de arkasından bakıp üzülmemek lazım , işin raconu bu ,ama söylemesi yapmasından çok kolay 🙂

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    lkmn'ın tavan serisine bağlamasını umuyor bekliyorum yoksa sarkyda aksa da çok sırıtıyorlardı.
    Sayın koçari ben mi yanlış bakıyorum acaba lokmanın kazancı piyasa değerine eşit mi ? Bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmet kemal Yazıyı Oku
    Sayın koçari ben mi yanlış bakıyorum acaba lokmanın kazancı piyasa değerine eşit mi ? Bilginizi paylaşırsanız sevinirim.
    Hayır forumdaşım onu nereden nasıl çıkardınız?
    karda ortada piyasa değeride.

Piyasa Değeri(TL)304.800.000 Özsermaye(TL)*92.729.736 Sermaye(TL)24.000.000 Net Kar(TL)12.567.253

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    hayır forumdaşım onu nereden nasıl çıkardınız?
    Karda ortada piyasa değeride.

Piyasa değeri(tl)304.800.000 özsermaye(tl)*92.729.736 sermaye(tl)24.000.000 net kar(tl)12.567.253
    sanırım ciroyu kast ediyorsunuz, geçen seneki yıllık cirosunun altında piyasa değeri şu an
    bu seneki 3 çeyrek toplamından yüksek.

Son çeyrekle geçen seneyi geçer diye umuyor bekliyorum

ama biraz zor yakalasa yeter.

Sayfa 931/1004 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •